Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΙΣΜΑΤΑ" ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Θ. ΚΙΝΔΥΝΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΙΣΜΑΤΑ" σε σκηνοθεσία Θωμά Κινδύνη.

 

OI MΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ  κλείνουν φέτος 20 χρόνια κοντά σε παιδιά και μεγάλους και το γιορτάζουν με την πιο Ελληνική Χριστουγεννιάτικη παράσταση! "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΙΣΜΑΤΑ" σε σκηνοθεσία Θωμά Κινδύνη.

    
Η πιο Ελληνική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, που παίζεται για 13 χρόνια, θα είναι και φέτος κοντά σας για να σας ταξιδέψει στα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα! Καλικάτζαροι, έθιμα και κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα, χορός και ζωντανή μουσική παρασύρουν τα παιδιά στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων όπως την είχε ερμηνεύσει ο λαός μας με όμορφα τραγούδια, χορούς και μαγικά ξόρκια! Ο στόχος μας είναι να χαρίσουμε στα παιδιά τα Ελληνικά Χριστούγεννα,
σαν ένα παραμύθι, ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με ήχους μαγικούς και την παρέα ενός καλαντομάγου!
Οι καλικάτζαροι, ο Άγιος Βασίλης ο Καππαδόκης, και τα ίδια τα έθιμα των Χριστουγέννων συνθέτουν μια χαρούμενη ιστορία γεμάτη χρώματα, μαγεία, και εκπλήξεις.
Τα παιδιά θα δουν και θα ακούσουν ζωντανή μουσική από παραδοσιακά όργανα, φλογέρες, διάφορα κρουστά, ξυλόφωνα, μεταλλόφωνα κ.α.  Όλη η δομή της παράστασης είναι βασισμένη στο σύστημα Orff.

    
Παίζουν 11 ηθοποιοί- μουσικοί!

Συντελεστές:
Κείμενα: Ματίνα Τσιγκούνη - Χάρης Καστανιάς
Σκηνοθεσία: Θωμάς Κινδύνης
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Άννα-Σεβαστή Τζίμα

Παίζουν : Αντώνης Βαρθαλίτης, Βλασία Βερβέρη, Κλεονίκη Καραχάλιου,  Ερμόλαος Κατζουρίδης, Νάνσυ Κλαμπάτσα, Τάσος Νταβάκος, Ευγενία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Πισκιούλης, Νίκος Σιδερίδης, Άννα-Σεβαστή Τζίμα, Ναταλία Φασφαλή.

    
Πότε: Από 4/1/2014

Διάρκεια: 70'

Για κρατήσεις και πληροφορίες καλέστε στο 2103464903, 2103464002, www.morfesekfrasis.gr

    
Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη.  Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης , οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αναζητούν και προτείνουν μια πιο αισθητική και πλούσια προσέγγιση της ζωής. 
Από την στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη και ακούραστη παρουσία στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά με βάση τη μέθοδο ΚΙΝΗΣΗ, ΛΟΓΟΣ& ΡΥΘΜΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2103464903, 2103464002.



*Ως προσφορά κοινωνικής ευθύνης οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ δημιουργούν παιδική ορχήστρα και χορωδία Orff με δωρεάν συμμετοχή των παιδιών με υπεύθυνο σπουδών το Θωμά Κινδύνη!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO