Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

H "ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΘΥΜΕΛΗ"

Written by OnlyTheater. Category: ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ

 

 
Τοσοδούλα / Κουκλοθέατρο

Έναρξη Παραστάσεων : Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Το θέατρο «Θυμέλη» αποκτά την δική του Κουκλοθεατρική Σκηνή! Την θεατρική σεζόν 2014-2015 σε συνεργασία με τις κουκλοπαίκτριες Μαργαρίτα Δημητρούση και Γεωργία Μαυρουδή θα παρουσιάσει την «Τοσοδούλα», ένα από τα ομορφότερα παραμύθια του σπουδαίου Δανού συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

"Η ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ" του Χ. Κ. Άντερσεν
Κουκλοθεατρική παράσταση


Διασκευή - σκηνοθεσία – κατασκευές και εμψύχωση κούκλας:
Μαργαρίτα Δημητρούση - Γεωργία Μαυρουδή
Κοστούμια - καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεωργία Μαυρουδή
Μουσική επιμέλεια: Μαργαρίτα Δημητρούση - Γεωργία Μαυρουδή
Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Βλασόπουλος


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που γεννήθηκε μέσα από ένα μαγεμένο λουλούδι! Η «Τοσοδούλα», χαριτωμένη και μικροσκοπική δεν διστάζει να αναμετρηθεί με μεγάλες δυσκολίες, προκειμένου να υπερασπιστεί τις αληθινές αξίες της φιλίας και της αγάπης! Στο ταξίδι της θα συναντήσει τον βάτραχο, την ποντικίνα, τον τυφλοπόντικα, το χελιδόνι και άλλα πλάσματα, που το καθένα θα την οδηγήσει σε διαφορετικά μέρη μέσα στο δάσος! Η Τοσοδούλα γεμάτη κουράγιο και αγάπη στην καρδιά, θα βρει τη δύναμη να ακολουθήσει το αληθινό μονοπάτι της ελευθερίας που καταλήγει στην απόλυτη ευτυχία, στο βασίλειο των λουλουδιών!

Το έργο αποτελεί μια τρυφερή προσέγγιση του παραμυθιού με έμφαση στην ομορφιά της φύσης, εμπλουτισμένη με κωμικά στοιχεία. Συνδυάζει βασικές τεχνικές κουκλοθεάτρου και θεάτρου σκιών σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με πρωτότυπες κούκλες και κατασκευές.


Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Παραστάσεις: Από 25 Oκτωβρίου 2014 μέχρι 24 Ιανουαρίου 2015.

Κάθε Σάββατο 12.00' μ.μ. και για έκτακτες προγραμματισμένες παραστάσεις εντός κι εκτός θεάτρου.

Διάρκεια: 60'

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ το παιδί και 4 ευρώ ο ενήλικας.

Παιδικά πάρτυ

Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου μας - ειδικά διαμορφωμένο - μπορείτε να διοργανώσετε μετά την παράσταση το πάρτυ γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω στην εκπτωτική τιμή των 6 ευρώ το άτομο σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας.) Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!!!


Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5 ευρώ για τους θεατές της παράστασης.

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO