Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

"ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΓΙΑ 2" ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟΝ"

Written by OnlyTheater. Category: ΘΕΑΤΡΟ

 

Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare
από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή στο "Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες"
Από τις 3 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Η Ομάδα Θεάτρου “Ιδέα” (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνος Μπιμπής) παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχία, την παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2", στο Θησείον - Ένα Θέατρο για τις Τέχνες. Τη σκηνοθεσία και τη θεατρική διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare υπογράφουν οι 3 τους.

Η  παράσταση

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.
Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.
Φέτος, στην παράσταση συμμετέχει ενεργά και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και "παρεμβαίνοντας" σε κρίσιμες στιγμές του έργου...

Για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» έγραψαν:
Αποσπάσματα

«Αυτή την παράσταση, στην οποία δύο παιδιά σηκώνουν το βάρος ολόκληρου του σεξπιρικού κειμένου, δεν πρέπει να τη χάσετε! Σας βεβαιώνω πως θα γελάσετε, πως θα συγκινηθείτε και πως τελικά θα ενθουσιαστείτε. Και η παράσταση αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Για μένα είναι ο καλύτερος «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που έχει παιχτεί τα τελευταία σαράντα χρόνια στο ελληνικό θέατρο». (Γιώργος Σαρηγιάννης, http://totetartokoudouni.blogspot.gr)

«... Ξεχείλισμα πάθους και κυρίως νιάτα. Νιάτα στην τόλμη και στην απερισκεψία τους, στο νεύρο και την αστοχασιά τους, νιάτα πνευματώδη και επιπόλαια, με ένα τρόπο σοφά... νιάτα φλεγόμενα και μαρτυρικά» {...} «Τόσο Σαίξπηρ, στα όρια της παράκρουσης, τέτοια διάθεση για ζωή εντός σκηνής είχαμε χρόνια να δούμε στο θέατρό μας. Στο παιχνίδισμα και την ανεμελιά της η παράσταση του Κώστα Γάκη παραμένει πιο κοντινή στην ουσία του αυθεντικού «Ρωμαίου» από άλλες, πιστότερες μεταφορές»  (Γρηγόρης Ιωαννίδης, Εφημερίδα των συντακτών)

«Πρόκειται για μια παράσταση που είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο για να ξαναδούν οι παλιοί θεατές ένα κλασικό έργο αλλά και για να αγαπήσουν το θέατρο οι εν δυνάμει θεατές» (Όλγα Σελλά, Καθημερινή)

«Το ακαριαίο και αλλεπάλληλο πέρασμα από τον ένα ρόλο στον άλλο απαιτεί αξιοθαύμαστη αντοχή και συγκρότηση, καθώς και ταλέντο στον αυτοσχεδιασμό. Χαρακτηριστικά που οι δύο πρωταγωνιστές δείχνουν να έχουν ή τουλάχιστον να έχουν εξασκήσει σε υψηλό βαθμό• πόσω μάλλον όταν οι λύσεις στις αλλαγές είναι έξυπνες και ταυτόχρονα αξιοποιούν τα λιγότερα δυνατά μέσα» (Tospirto.net)

«Με αστείρευτη ενέργεια, Αθηνά Μουστάκα και Κωσταντίνος Μπιμπής παραδίδουν μια ερμηνευτική tour de force, μετατρέποντας το έργο σε σπουδή σωματικών ερμηνειών, ενώ έξυπνα σκηνοθετικά τρικ διατηρούν τη σκηνή σε συνεχή εναλλαγή, ταιριαστή με τους φρενήρεις ρυθμούς μιας παράστασης που χορεύει τη λυρική παράδοση του Σαίξπηρ σε ραπ, μαντινάδα, τζαζ και ροκενρόλ» (Ιωσήφ Πρωιμάκης, Popaganda.gr)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ταυτότητα παράστασης
Σκηνοθεσία - διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά - Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης - Κώστας Λώλος
Φωτογραφία αφίσας:  Χρήστος Χατζηχρήστου
Ερμηνεύουν οι  Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Info
Τοποθεσία: Θησείον - Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο
Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 2103255444
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (μειωμένο)
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), Τηλεφωνική αγορά: 210 7234567, Online: www.ticketservices.gr              

Στήλες Θεαμάτων:
Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2, διασκευή των Κ. Γάκη, Α. Μουστάκα, Κ. Μπιμπή.
Θησείον-Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο
Ημέρες και Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή-Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00 Έναρξη: 3 Οκτωβρίου
Παίζουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Κώστας Γάκης
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 2103255444
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ, 10 ευρώ (μειωμένο)


 

Η ομάδα “Ιδέα” ιδρύθηκε με στόχο μια εντελώς νέα βίωση του θεατρικού φαινομένου. Θέλουμε ως ομάδα να επαναφέρουμε το θέατρο σε μια λαϊκή βάση. Μας ενδιαφέρει ο κάθε θεατής ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, επαγγέλματος και ηλικίας να κατανοεί πλήρως την ιστορία που παίζουμε και αφηγούμαστε και να μην αισθάνεται “ανίδεος” ή “αμύητος”. Δεν απευθυνόμαστε σε κοινό ειδημόνων και θεατρανθρώπων. Αντιθέτως επιθυμούμε οι πειραματισμοί μας και οι ανιχνεύσεις μας πάνω στα θεατρικά κείμενα να διέπονται από κοινή λογική και ξεκάθαρα νοήματα – μηνύματα - σήματα. Ταυτόχρονα,  έχουμε ως στόχο ο θεατής στις παραστάσεις μας να δονείται από τους συγκινησιακούς κραδασμούς που εκπέμπουμε ως ομάδα με το λόγο, την κίνηση και τη μουσική μας. Μας ενδιαφέρει η δημιουργία παραστάσεων που κρατούν σε εγρήγορση τη συναισθηματική νοημοσύνη του κοινού, παραστάσεις αισθητηριακών ξυπνημάτων και συγκινησιακών φορτίσεων, παραστάσεις που μετακινούν το θεατή σε μια νέα ανάγλυφη πραγματικότητα η οποία μέσω καθαρών μηνυμάτων και ισχυρών συναισθημάτων τον ξεπλένει από τη σκόνη της πραγματικότητας. Αντιτιθέμεθα σε μια μεταμοντέρνα αισθητική που έχει επιβληθεί στα θεατρικά μας πράγματα και ορίζει τη θεατρική τέχνη ως μια ψυχρή εναλλαγή εικόνων και λέξεων χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και συγκίνησης. Πιστεύουμε ότι η τέχνη του θεάτρου οφείλει να επικαλείται πιο ουσιαστικές, γεμάτες συναίσθημα και αλήθεια ανθρώπινες σχέσεις. Γι' αυτό το λόγο, τέτοια στοιχεία θέλουμε να εκπέμπουν οι παραστάσεις μας. Είμαστε ονειροπόλοι και πιστεύουμε ότι στην virtual εποχή που ζούμε, η θεατρική αίθουσα είναι ένα ολοζώντανο, θερμό, παλλόμενο και ανυπόταχτο κοινωνικό κύτταρο  και ως τέτοιο οφείλει να συνωμοτεί υπέρ ενός καινούργιου κόσμου πιο φωτεινού και αλληλέγγυου.

Είμαστε και οι τρεις σκηνοθέτες και συν-δημιουργοί των έργων στα οποία παίζουμε. Λειτουργούμε ομαδικά στον τομέα της σκηνοθεσίας αλλά και όλων των λεπτομερειών της αισθητικής γιατί από την πρώτη στιγμή που σμίξαμε (Δεκέμβρης 2012, συν-σκηνοθεσία της παράστασης: “Ρωμαίος και Ιουλιέτα γα 2”) αισθανθήκαμε σαν “μια ψυχή χωρισμένη στα τρία”. Τρία κορμιά, τρείς ψυχές που πάλλονται, ιδρώνουν, πασχίζουν με μόνα όπλα αυτά τα ίδια τα κορμιά και τις ψυχές τους, να ζήσουν. Αυτό που όλοι χρειαζόμαστε είναι άλλον έναν άνθρωπο να μοιραστούμε την ύπαρξη μας. Αν υπάρχει αυτή η ανάγκη της συνύπαρξης τότε μπορεί να υπάρξει υψηλό θέατρο, θέατρο που αφορά. Μας κινεί η ίδια ανάγκη έκφρασης, η ίδια δίψα μάθησης, η ίδια χαρά και τρέλα για τη σκηνή. Θέλουμε να κυκλώσουμε το θεατρικό φαινόμενο από όλες τις πλευρές γι αυτό μαθαίνουμε ή ξαναμαθαίνουμε μουσική, χορό, σκηνογραφία, μεταφράζουμε έργα, συλλέγουμε ιστορίες και τραγούδια,  δημιουργούμε με λίγα λόγια το δικό μας ξεχωριστό απόθεμα εμπειριών και δεξιοτήτων, με σκοπό να παραδώσουμε κάθε φορά στο κοινό μια εντελώς ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία παράστασης.
Βασική αρχή της ομάδας εξάλλου, είναι πως η τέχνη αποτελεί ένα φάρο στην αδυσώπητη καταιγίδα, που σε κάθε στριφογύρισμα του ξερνάει ήθος, ανθρωπιά, θάρρος και δύναμη ώσπου να 'ρθει η λιακάδα. Η τέχνη λοιπόν οφείλει να είναι ηλιακή και να επικαλείται το φως.
Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Προγραμματισμός των πρώτων παραστάσεων της Ομάδας Ιδέα
1). Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 (Επανάληψη) στο Θησείον, Ένα Θέατρο για τις Τέχνες
2). Παιδική παράσταση στο Θέατρο Χορν: «Η τελευταία μαύρη γάτα» του Ευγένιου Τριβιζά
3). Σειρά Performances βασισμένη στο "Άρωμα του Ονείρου" του Τομ Ρόμπινς

Για την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2» έγραψαν:
Αποσπάσματα
«Αυτή την παράσταση, στην οποία δύο παιδιά σηκώνουν το βάρος ολόκληρου του σεξπιρικού κειμένου, δεν πρέπει να τη χάσετε! Σας βεβαιώνω πως θα γελάσετε, πως θα συγκινηθείτε και πως τελικά θα ενθουσιαστείτε. Και η παράσταση αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Για μένα είναι ο καλύτερος «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που έχει παιχτεί τα τελευταία σαράντα χρόνια στο ελληνικό θέατρο». (Γιώργος Σαρηγιάννης, http://totetartokoudouni.blogspot.gr)

«Τέτοια διάθεση για ζωή εντός σκηνής είχαμε χρόνια να δούμε στο θέατρό μας. Στο παιχνίδισμα και την ανεμελιά της η παράσταση του Κώστα Γάκη παραμένει πιο κοντινή στην ουσία του αυθεντικού «Ρωμαίου» από άλλες, πιστότερες μεταφορές» (Γρηγόρης Ιωαννίδης, Εφημερίδα των συντακτών)

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Κώστας Γάκης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι πτυχιούχος του Tμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Αθήνας , της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου και της κλασικής κιθάρας. Την τελευταία δεκαετία σκηνοθετεί, παίζει ως ηθοποιός,  γράφει θεατρικά κείμενα (Χωρίς Μουσική , Κατσαρίδα), διδάσκει υποκριτική σε δραματικές σχολές και συνθέτει μουσική για παραστάσεις. Το 2006 τιμήθηκε με το βραβείο "Δημήτρης Χορν" για την ερμηνεία του στην παράσταση "Κατσαρίδα". Το 2008 εργάστηκε με μια ομάδα ανθρώπων με αναπηρίες  και δημιούργησε την παράσταση "Σιγά το αυγό", ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά "Ιωάννα της καρδιάς". Το 2010 ίδρυσε την κολεκτίβα  "Θέα",  ένα αειθαλές εργαστήρι ελεύθερων καλλιτεχνικών πειραματισμών και ονείρων. Από το 2012 συνεργάζεται με τους Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνο Μπιμπή, με τους οποίους δημιούργησε από κοινού την παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" και ταξίδεψαν μαζί της σε Κύπρο και Σερβία. Είναι ενεργό μέλος του Lincoln Center Theater Directors Lab με έδρα τη Νέα Υόρκη καθώς επιλέχθηκε δις για τη σχετική υποτροφία(2013-2014). Την άνοιξη του 2014 επιλέχθηκε από το Ghoete Institut ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο πρόγραμμα "Τheatre experts from Southeast-Europe" που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Αθηνά Μουστάκα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ασχολήθηκε με το Θέατρο, σπουδάζοντας στο Νεοελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Συνυπογράφει μαζί με τους Κώστα Γάκη και Κωνσταντίνο Μπιμπή τη σκηνοθεσία της παράστασης "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2", ενώ συμμετείχε ακόμη  στο αναλόγιο "Ξεκινήστε την επανάσταση από εμένα" (Μάρτιος 2013) σε σκηνοθεσία Μαρίας Σάββα και στην παράσταση "Γέφυρες" της Ομάδας Sui Generis (Μάιος 2013).

Κωνσταντίνος Μπιμπής
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα. Κατάγεται από τη Σκύρο και από την Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης, Κάρολος Κουν και τελειόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε πάνω στο «Σύστημα» του Στανισλάφσκι και τη «Μέθοδο» του Actors Studio από τον Αντρέα Μανωλικάκη, πρόεδρο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Actors Studio Drama School (Master of Fine Arts), παρακολουθώντας επί 4 συναπτά έτη τα σεμινάρια του στην Αθήνα. Ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και τα τελευταία 2 χρόνια εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή  του Faust με τις μουσικές παραστάσεις "See you soon... at the end" (σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη και μουσική επιμέλεια Πλάτωνος Ανδριτσάκη) και "Yuppi Du" (σκηνοθεσία Κατερίνας Φωτιάδη). Από το 2012, συνεργάζεται με τους Κώστα Γάκη και Αθηνά Μουστάκα, με τους οποίους δημιούργησε από κοινού την παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2" και ταξίδεψε μαζί της σε πολλά μέρη της Ελλάδας, στην Κύπρο (Νέα Σκηνή του Θ.Ο.Κ) και στη Σερβία ως προσκεκλημένοι από τον Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς, στο 1ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σαίξπηρ. Για την ερμηνεία του στην παράσταση αυτή, απέσπασε την υποψηφιότητα για το Βραβείο "Δημήτρης Χορν".
Συμμετείχε στις παραστάσεις:
«Σήμα κινδύνου» του Αντώνη Σαμαράκη  (σκηνοθεσία Άγγελου Αντωνόπουλου) στο Θέατρο Τέχνης, Κάρολου Κουν
«Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου ( σκηνοθεσία Κώστα Γάκη), 
«Γέφυρες» του θεατρικού πυρήνα "Sui Generis" (σκηνοθεσία Κώστα Γάκη)
"Ιππόλυτος" από το Εθνικό Θέατρο (σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου) στο πλαίσιο  του φεστιβάλ Επιδαύρου κ.α.

X.K

 



Comments   

 
Eleniza
0 #1 ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ ΓΙΑ 2-elenizaEleniza 2014-10-23 00:18
Θα ηθελα να κερδισω
 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO