Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

6 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΙΖΙΚΑ

Written by OnlyTheater. Category: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το σκυλί του Ωρίωνα

 

Δεν πιστεύω στο τυχαίο. Στην ουσία κανείς δεν πιστεύει στο τυχαίο. Όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αν ας πούμε είμαστε σε μόνιμη πάλη με το να γίνουμε αυτό που θέλουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο διάολος θα σπάσει -εντέχνως- το ποδάρι του και κάτι θα συμβεί υπέρ μας, παρά τη διαβολοσύνη.

 

Τι είναι τόσο δυνατό που να μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει, που να μπορεί να τον κάνει κάτι άλλο από αυτό που ήταν;

Μια παράξενη υπόθεση εξαφάνισης. Έξι άνθρωποι και οι ζωές τους. Μια παράδοξη συνάντηση που θα τους αλλάξει όλους ριζικά. Ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ και οι ζωές τους χωρίστηκαν, ένα αντρόγυνο που επιβιώνει μέσα στις επιλογές του, μια τραγουδίστρια που πιστεύει στο απίθανο κι ένας νεαρός άντρας που ζει από κεκτημένη ταχύτητα, όλοι τους βρίσκονται κατα λάθoς κοντά ο ένας στον άλλον και συνθέτουν μια νέα ιστορία.

Στο σκυλί του Ωρίωνα, άνθρωποι, που είναι αυτό που είναι, περιμένουν να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι.


Συντελεστές

Πρωτότυπο Κείμενο: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Δραματουργική επεξεργασία - Σκηνοθεσία: Ηλέκτρα Ελληνικιώτη
Μουσική: May Roosevelt
Κοστούμια: Νικολέτα Παναγιώτου
Σκηνική εγκατάσταση & Φωτογραφίες: Φαίδρα Χάρδα
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός σκηνοθέτη: Εύη Νικολοβγένη

Παίζουν (αλφαβητικά): Χρήστος Καπενής, Μαρία Μαμούρη, Ελένη Ορνεράκη, Στέφανος Παπατρέχας, Φάνης Παυλόπουλος, Μαίρη Χάγια

Εισιτήρια

Είσοδος: 12 € (κανονικό), 10 € (φοιτητικό), 8 € (μειωμένο), 5 € (ατέλεια)

Προπώληση: viva.gr


Πληροφορίες εκδήλωσης

"Το σκυλί του Ωρίωνα"

Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7 & Θαρύπου, 11743 Aθήνα, +302109212900 , http://nkt.gr/

Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00

Διάρκεια: 75'

Χ.

Comments   

 
kon.lio
0 #1 Τι είναι τόσο δυνατό που να μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει, που να μπορεί να τον κάνει κάτι άλλο από αυτό που ήταν;kon.lio 2015-01-30 14:12
"Τι είναι τόσο δυνατό που να μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να αλλάξει, που να μπορεί να τον κάνει κάτι άλλο από αυτό που ήταν;" Αλλάζουμε γιατί ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας ή απλώς πρόκειται για μια ατέρμονη διαδικασία αναζήτησης και σμιλεύματος του πολύπλευρου και αβυσσαλέου εγώ μας ; -- ερωτήματα που διαμορφώνουν στάση ζωής και πολλές φορές και την ίδια τη ζωή !
 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO