Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΤΟ PLAYGROUND FOR THE ARTS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ARTISTIC HUB

Written by OnlyTheater. Category: BUZZ

 

PLAYGROUND for the arts 

Artistic Hub

Πρόγραμμα επαγγελματικής συγκατοίκησης 

 

Το PLAYGROUND for the arts εγκαινιάζει ένα νέο πρόγραμμα λειτουργίας, το Artistic Hub και σας καλεί να το γνωρίσετε. Πρόκειται για ένα σύγχρονο μοντέλο ενίσχυσης καλλιτεχνικών δράσεων που προσκαλεί καλλιτέχνες και δημιουργούς, είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες, να κάνουν χρήση των χώρων και των υπηρεσιών του, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει μια συνεργατική επαγγελματική στέγη. 

Το PLAYGROUND λειτουργεί από το 2009 στο Βοτανικό, στον ανακαινισμένο χώρο που στο παρελθόν στεγαζόταν εργοστάσιο σιδηροκατασκευών. Σε ύψος τριών επιπέδων και σε συνολική έκταση 450 τετραγωνικών μέτρων, οι ιδιοκτήτες του χώρου, Γιώτα Πεκλάρη, Θάνος Δασκαλόπουλος και Πέτρος Κούρτης, έχουν αναπτύξει ένα σύγχρονο χώρο δημιουργίας και συνεργασίας με γνώμονα το φιλικό και οικείο περιβάλλον.  

Οι χώροι του, πολυχρηστικοί και λειτουργικοί, διαθέτουν όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για τη στέγαση πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων. Είναι ιδανικοί για τη διεξαγωγή προβών, παραστάσεων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων - μαθημάτων, επαγγελματικών συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Το κτίριο του PLAYGROUND περιλαμβάνει ειδικότερα

•2 στούντιο με ξύλινο πάτωμα ειδικό για χορό, καθρέφτες και ηχοσυστήματα  

•1 αίθουσα black box με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, κερκίδες και προσαρμοζόμενο ξύλινο πάτωμα

•Αποδυτήρια, τουαλέτες, ντους 

•Χώρο υποδοχής

•Τραπεζαρία 

•Εσωτερική αυλή

 

Σε όλους τους χώρους του PLAYGROUND υπάρχει σύνδεση wi-fi όπως επίσης και κλιματισμός, ενώ στους χώρους εργασίας μπορείτε επιπλέον να κάνετε χρήση τηλεφώνου, εκτυπωτή και scanner. 

Το PLAYGROUND Artistic Hub φιλοδοξεί να εδραιώσει τη συνθήκη της επαγγελματικής και καλλιτεχνικής συγκατοίκησης, η οποία ενδυναμώνει το διάλογο μεταξύ των μελών μιας κοινής στέγης με στόχο την ανάπτυξη νέων ιδεών, ενώ παράλληλα δημιουργεί νέες ευκαιρίες δικτύωσης τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.  

Επιπλέον, η αξιοποίηση από όλους, ενός ενιαίου δικτύου συνεργατών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών (νομικά και λογιστικά θέματα, προβολή - επικοινωνία, δημιουργικό σχεδιασμό, φωτογράφιση κλπ), ελαχιστοποιεί τα πάγια λειτουργικά έξοδα των μελών του και παράλληλα διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους.*

Στα χρόνια λειτουργίας του, το PLAYGROUND έχει επιλεγεί από καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες για την πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων τους, όπως οι σκηνοθέτες Γιάννης Μόσχος, Γιάννης Καλαβριανός, Κωνσταντίνος Ντέλλας, Δέσποινα Σιδηροπούλου, Λένα Φιλίποβα, Γιώργος Γκικαπέππας, ο χορογράφος Φώτης Νικολάου, το σχήμα body music “Kantu Korpu” κ.α. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του PLAYGROUND σημαντικές διοργανώσεις με διεθνή χαρακτήρα όπως το Coetáni_Experimental Flamenco Festival, το Mediterranean Percussion Lab, το TapMotif κ.α.

Σε ποιους απευθύνεται το PLAYGROUND Artistic Hub: Σε καλλιτεχνικές ομάδες, μεμονωμένους καλλιτέχνες, δασκάλους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες που αναζητούν μία σταθερή στέγη.

 

Προσφερόμενες υπηρεσίες: 

•χρήση των στούντιο, ανάλογη με το πακέτο συνδρομής

•δυνατότητα παρουσίασης ανοιχτής πρόβας

•απεριόριστη χρήση κοινόχρηστων χώρων εργασίας και συνάντησης εντός του ωραρίου λειτουργίας του χώρου.

•προβολή στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του PLAYGROUND for the arts 

•ειδικές τιμές ενοικίασης για εκδηλώσεις, παραστάσεις

 

 

 

 

Πακέτα συνδρομών:

                 20 ώρες/ μήνα40 ώρες/ μήνα100 ώρες/ μήνα

Μηναίο Κόστος      140€             240€             480€

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%

 

*Η αξιοποίηση των σταθερών συνεργατών του PLAYGROUND προτείνεται, αλλά δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και περιορισμοί γύρω από αυτό. 

**Ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση και ανεξάρτητα από το Artistic Hub, χωρίς να περιλαμβάνει τις έξτρα παροχές του προγράμματος

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

Το πρόγραμμα λειτουργεί για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που θα βρουν εδώ και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικά.

 

Πληροφορίες 

Γιώτα Πεκλάρη  

Καλλιτεχνική Διεύθυνση  

PLAYGROUND for the arts 

Βουτσαρά 4-6, Βοτανικός

Αθήνα, 11855 

Τηλ: 210 85 44 836 

Βουτσαρά 4-6, Βοτανικός

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Site: http://www.playgroundforthearts.com

Follow us: Facebook, Google+, YouTube 

 Πρόσβαση 

Μετρό 

Σταθμός «Κεραμεικός» 

Λεωφορεία 

Γραμμή 026 (Ιπποκράτους – Βοτανικός) Στάση «ΛΑΓΚΑΔΑ»

Γραμμή 027 (Ιπποκράτους – Ορφέως) Στάση «ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΑ» 

Προαστιακός

Σταθμός «ΡΟΥΦ» 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO