Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΜΙΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΓΚΡΙΝΙΑ

Το κείμενο αυτό μπορεί να είναι μια συνέχεια εκείνου του κειμένου που αναρτήθηκε τις προάλλες και μιλούσε για τις δημόσιες σχέσεις, μπορεί όμως και να μην είναι.

 

Το κείμενο αυτό μπορεί να είναι μια συνέχεια εκείνου του κειμένου που αναρτήθηκε τις προάλλες και μιλούσε για τις δημόσιες σχέσεις, μπορεί όμως και να μην είναι.

Χαμένη στη γραφικότητα της ιδιοσυγκρασίας μου, όταν απορώ, απορώ με όλες μου τις δυνάμεις. Απορώ. Γιατί δεν αφήνω τον εαυτό μου να μάθει, να εκπαιδευτεί, να συνηθίσει, να θεωρεί δεδομένη την καφρίλα και να την προσπερνά με στυλ.

Δεν μπορώ, λέμε!

Περπατούσα στο Θησείο και αλληθώρισα στη θέα τεσσάρων φίλων που αγαπιόντουσαν, που ο ένας ήταν συνειδητή επιλογή του άλλου. Προσπαθούσα να βρω συνώνυμα του συγκεκριμένου γέλιου, των συγκεκριμένων μορφασμών, των προσφωνήσεων κτλ.

Και όλα αυτά γιατί μεγαλώνουμε και συνειδητοποιούμε. Είσαι δημοσιογράφος, είναι ηθοποιός. Π.χ. Πόσο απροβάριστα σε γλείφει για μια θεσούλα στις πυκνές σου παραγράφους! Πόσο, ρε παιδί μου! Και δεν ξέρεις, αν πρέπει να λυπηθείς ή να σιχτιρίσεις.

Η να ξεράσεις (συγγνώμη) πάνω στην "νταβραντισμένη, σάπια αγάπη" που εκλύει η δήθεν φιλική προσέγγιση.

Αλλά επειδή αύριο ξημερώνει άνοιξη και ποιήση μαζί, ως εδώ.

 

Ως εδώ.

 

Νατάσα Χανιώτη

 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO