Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

TA ΦΙΝΤΑΝΑΚΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΠΑΝΗΣ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης

 

Ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης είναι ένας νέος ηθοποιός, με πολύ ωραία φωνή, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αρχή. Ήθελε να γίνει μαγος ή αρχαιολόγος, τελικα  μέσα απο το θέατρο καταφέρνει να συνδυάσει τη μαγεία και τις ανακαλύψεις. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση της Δ. Σιδηροπούλου “amor est. αγάπη είναι”.

 

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1986 στην Αθήνα και η πρώτη μου ανακάλυψη ήταν ότι κανείς δεν πρόκειται ποτέ να είναι εδώ για τα γενέθλιά μου κάθε 10 του μήνα. Καθώς μεγάλωνα, ήθελα να γίνω μάγος. Μετά αρχαιολόγος. Γι’ αυτό το λόγο μπήκα στην ΑΣΟΕΕ, από την οποία φαντάζομαι ότι έχω –πλέον- πανηγυρικά διαγραφεί. Και κάπου εκεί εμφανίστηκε το θέατρο και η μουσική. Δραματική Σχολή Αρχή της Νέλλης Καρρά, μαθήματα φωνητικής, σεμινάρια και παραστάσεις: “Πολύ κακό για το τίποτα”, “Η καλή οικογένεια”, “Το στρίψιμο της βίδας”, “Πινόκιο”. Όλα αυτά απρόσμενα, ευχάριστα και τελικά –με έναν τρόπο- λυτρωτικά.

Το “amor est. αγάπη είναι” είναι μια παράσταση για τα στάδια του έρωτα, η ερωτική ιστορία του καθένα μας, το πρόσωπο που ερωτευόμαστε και τελικά γίνεται ο καθρέφτης μας. Είναι τόσο δύσκολο αλλά και τόσο συγκυριακά υπέροχο να συμμετέχεις σε μια παράσταση, σε μια διαδικασία που αλλάζει εσένα, τη σκέψη σου, το σώμα σου και τη συνειδητότητά σου. Αυτό βιώνω σε αυτή τη δουλειά και είμαι απλά ευγνώμων. Αγαπημένη φράση από την παράσταση: "Όλα από την ψυχή, κι όλα μες την ψυχή." Μαρίνα Τσβετάγιεβα.

 

 

Α.Κ.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO