Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΤΑ ΦΙΝΤΑΝΑΚΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΝΩΣ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

Ο Γιάννης Μίνως

 

Ο Γιάννης Μίνως είναι ηθοποιός και σαξοφωνίστας. Από μικρός δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κάνει άλλη δουλειά. Τελικά βρήκε τρόπο να συνδυάσει το θέατρο και τη μουσική, οπότε δε χρειάζεται πλέον να διαλέξει ανάμεσα στις δυο μεγάλες του αγάπες. Φέτος συμμετέχει  στο "Φάντασμα του Κέντρβιλ" που παρουσιάζεται στο Θέατρο Τέχνης, απ' όπου και αποφοίτησε, σε σκηνοθεσία Δ. Δεγαΐτη.

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκωσία της Κύπρου το 1988. Το θέατρο μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή μου, πριν κλείσω τα 12, όταν πήγα στο πρώτο μου θεατρικό εργαστήρι. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου, μεγαλώνοντας, να σπουδάζει ή να κάνει άλλη δουλειά εκτός από το να "παίζει’’ το παιχνίδι του θεάτρου. Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να γίνει η πρώτη μου ασχολία είναι η μουσική, αλλά έρχεται σε δεύτερη επιλογή. Μία επιλογή όμως, που μου δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το θέατρο, να την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, αφού στις περισσότερες παραστάσεις που συμμετείχα, έπαιξα σαξόφωνο και ακορντεόν.

Όνειρό μου ήταν να έρθω Αθήνα για να σπουδάσω υποκρητική, όπως και έκανα. Το 2011 αποφοιτησα από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης, όπου μου έχει δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αρκετές παραστάσεις. Τον χειμώνα του 2014-2015, εμφανίζομαι στην παιδική παράσταση του Θεατρου Τέχνης ‘"Το φάντασμα του Κάντερβιλ’’ του Όσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη .

   Κάνω θέατρο, γιατί μέσα  από αυτό μπορώ να εκφράσω συναισθήματα που φοβάμαι να εκφράσω στη ζωή μου και μέσα από αυτη τη διαδικασία, μου δίνεται η ευκαιρία να ψυχαγωγήσω το κοινό και να του μεταφέρω μηνύματα.

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO