Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

TO COMEDY LAB ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΕΛΙΟ!

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

 Comedy Revoloution

 

 Εσείς ξέρετε το Comedylab.gr;  Είναι ο νούμερο 1 προορισμός για πρωτότυπα κωμικά βίντεο στο ελληνικό ίντερνετ. Τα τρία χρόνια λειτουργίας έκλεισαν με 120.219.859 videoviews,65.273.438 pageviews και 15.121.918 επισκέψεις. Ο Θανάσης Νάσκαρης, ο διοργανωτής του όλου εγχειρήματος, μας μίλησε για τις δράσεις και τους στόχους τους.

 

To Comedylab.gr έχει μεγάλη απήχηση στα νεανικά κοινά, ηλικίας  15-35, που παρακάμπτουν την τηλεόραση ως μέσο ψυχαγωγίας. 'Αρχισε να λειτουργεί δοκιμαστικά τον Απρίλιο του 2011, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε κωμικούς, ηθοποιούς, κινηματογραφιστές  και μουσικούς να παράγουν, διανείμουν και να αμειφθούν για το κωμικό περιεχόμενό τους.

 Προβάλλει τη δουλειά ανεξάρτητων δημιουργών, που παρουσιάζουν τη νέα γενιά κωμωδίας,  φτιάχνοντας περιεχόμενο για το site  www.comedylab.gr , αλλά και για διανομή σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Στηρίζεται στις δημιουργίες επαγγελματιών κωμικών, ηθοποιών και σεναριογράφων, ενώ έχει αναδείξει  και τον μεγαλύτερο ιντερνετικό σταρ στην Ελλάδα, τον Mάικιους, δημιουργό της σειράς ΜΠΡΑΦ. Στη διαδρομή, έχει καταστεί πόλος έλξης πολλών νέων δημιουργών, που πειραματίζονται με βίντεο στο χώρο της κωμωδίας. Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Comedy Lab,  επαγγελματίες και ερασιτέχνες, το πόρταλ είναι πάντα ανοιχτό.

 Το Νοέμβριο 2011 και 2012 συνδιοργανώσαμε και προβάλλαμε σε live streaming το 1ο  και 2ο Φεστιβάλ Standup Comedy, με νικητή τον 19χρονο κωμικό Αλέξανδρο Τιτκώβ και τον Αριστοτέλη Ρήγα, αντίστοιχα.

 Μετά τον Πρώτο Διαγωνισμό Νέων Κωμικών Ταλέντων, που διοργανώσαμε τον Μάιο 2012, και αυτούς που ακολούθησαν τις επόμενες χρονιές ανακαλύψαμε νέους συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, κάποιοι από τους οποίους συνεργάζονται ήδη με το ComedyLab. Μεγάλη έμφαση δίνεται και στην παρουσία του Comedy Lab σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, και η διανομή του από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ώστε το κοινό να βλέπει το κωμικό περιεχόμενο όπου, όπως  και όποτε  θέλει.

Σημαντική εξέλιξη για το ComedyLab ήταν και η επιλογή του από το YouΤube ως Premium Partner,  αναγνώριση της τεχνικής αρτιότητας, αλλά και της πρωτοτυπίας του περιεχομένου μας.

Προχωράμε με νέες παραγωγές και καινούριους δημιουργούς, ενώ ταυτόχρονα φέρνουμε το stand-up comedy στο κοινό με παραστάσεις και shows. Φέτος το Comedy Revolution στο θέατρο Χυτήριο, και σύντομα σε αλλους χωρους στην Αθηνα και σε όλη την Ελλάδα!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO