Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ EL CONVENTO DEL ARTE

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Στο El Convento Del Arte δεν θα πας μόνο μια φορά. Θα πας αρκετές και ίσως γίνει και στέκι. Γιατί έχει μια ωραία και πολύ οργανωμένη ψευδαίσθηση ο χώρος.

 

Στο El Convento Del Arte δεν θα πας μόνο μια φορά. Θα πας αρκετές και ίσως γίνει και στέκι. Γιατί έχει μια ωραία και πολύ οργανωμένη ψευδαίσθηση ο χώρος. Και ο χρόνος. Όπως θες τον βαφτίζεις, ανάλογα με την διάθεση. Επίσης, όπως θες ορίζεις τον χρόνο. Μπορείς να κρατηθείς από κάθε χρονική βαθμίδα, σε παίρνει. Στο κέντρο της πόλης, με το απαραίτητο φως που κρατά επαρκώς τις νύχτες φωταγωγημένες, το El Convento είναι μια καλή πρόταση που καλύπτει όλες τις διαθέσεις και όλα τα γούστα.

Μπορείς να πετύχεις από μάγους με δυσεύρετα χέρια και ακροβάτες που κάνουν δικό τους το βάρος του αέρα, μέχρι την "Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein", που τα μέλη της ακούγονται μέχρι τον Εθνική, τραγούδια και χοροί και τις Παρασκευές η Dj Galini να κάνει τη νύχτα παγκόσμια, όπου θες ταξίδευεις με ανύπαρκτο εισιτήριο και πολύ κόσμο για παρέα. Α! και το Τσιρκοπότι πού το πας; Κάθε Σάββατο ή είσαι στο τσίρκο ή δεν είσαι. Φωτίτσες, σκοινιά, στον αέρα, στη γη. Χαμός.

Με κρασί και ό,τι άλλο σκεφτείς ότι θες να δοκιμάσεις. Και σε φαγητό και σε ποτό. Πιάτα σαν πίνακες ζωγραφικής, κοκτέιλς που μένεις να κοιτάζεις πριν τα πιεις, Pina Colada και Sea Breeze, Belini και Csmopolitan ακόμη και γι' αυτούς που γευστικά είναι αμετακίνητοι.

Και όλα αυτά με κυρίαρχη την αίσθηση ότι στο El Convento Del Arte είσαι ελεύθερος, αισθάνεσαι ελεύθερος και μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή ν' αρπάξεις την Πέμη Ζούνη απ' το χέρι και να χορέψετε ή το πρώτο εξωστρεφές αγόρι που θα δεις να είναι πιο κοντά στη σκηνή.

 

Μην περιμένεις καθόλου και βγες έξω!

 

Χ.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO