Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 23/4/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 23/4/2015

 

15.20 Πρώτος σου έγραψα πως αναλαμβάνει την διεύθυνση του Εθνικού ο Στάθης Λιβαθινός-με το καλό!-, πρώτος σε ενημερώνω ότι θα μελετήσει με μεγάλη προσοχή το πώς θα κινηθεί από αύριο που θα πάει για πρώτη φορά στο νέο του γραφείο...Θα κρατήσει άραγε το ρεπερτόριο που έχει στήσει για του χρόνου ο Σωτήρης Χατζάκης ή θα τα ανατρέψει όλα; Πληροφορίες μου λένε ότι όσοι έχουν υπογράψει ήδη συμβόλαιο θα μείνουν ακλόνητοι…Παραδείγματος χάριν οι συντελεστές του «Ριχάρδου» που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Χουβαρδάς με Λιγνάδη, Καραμπέτη, Πουλοπούλου [αποκλειστικό μου, για να μην ξεχνιόμαστε!] έχουν υπογράψει ΟΛΟΙ [!]. Άρα, προχωράνε κανονικά-ε, θα ήταν περίεργο να μην ήθελε τέτοιο «άσσο» στο Εθνικό του ο Λιβαθινός. Από κει και πέρα όμως;

15.22 Πολλά λέγονται, πολλά κουβεντιάζονται και προσπαθώ να βρω άκρη, γιατί υπάρχουν περίεργα «σκηνικά». Οι πληροφορίες μου λένε ότι πρόλαβε να υπογράψει ο Σταμάτης Φασουλής που έχει κλείσει να ανεβάσει τον Θάνατο του εμποράκου [αποκλειστικό μου κι αυτό], μα δεν πρόλαβε να το κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης που είχε δοθεί ως πρωταγωνιστής της δουλειάς. Ήταν να το κάνει την ημέρα που «έσκασε»το ΦΕΚ το οποίο έπαυε από την θέση του τον Χατζάκη, από ότι μου είπαν. Ε, προφανώς θα κληθεί να το κάνει αμεσότατα. Για αυτό σου λέω ότι έχει πολύ τρέξιμο ο Στάθης Λιβαθινός γιατί τέτοια «σκηνικά» υπάρχουν πολλά

15.25 Είπα Φασουλής και έχω να σου καταθέσω ότι «παίζεται» ακόμα το αν θα είναι ή όχι τελικά στο «Χορν» του χρόνου. Κάποιος θέλει πολύ να τον κρατήσει εκεί, κάποιος όχι…Θα μάθω και θα στα πω, γιατί κι εγώ δεν προλαβαίνω έτσι που «τρέχουν» όλα. Θέλω τρελά να δω «Στροχάιμ» σε σκηνοθεσία του με Καρυοφυλιά θεάρα. Θέλω! Για αυτό και την βάζω εξώφυλλο. Την αγαπώ! Η πρεμιέρα γίνεται αύριο και δίπλα της θα έχει τον ικανό Άκι Βλουτή και την εξαίρετη Αγλαία Παππά

15.27 Όχι, δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει τον Λάκη Λαζόπουλο στο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» που θα ανέβει στο «Γκλόρια» [αποκλειστικό μου] ο Γιώργος Κιμούλης. Υπήρξε μια σκέψη για να του το αναθέσουν, αλλά τελικά έμεινε σκέψη,μου λένε.   

15.30 Προχωρά ακάθεκτος για το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του ο πολυσχιδής Δημήτρης Λιγνάδης. Μίλησαν με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη που κάνει τα «μαγειρέματα» για το Pantheonκαι θα είναι και πάλι μαζί του ως καλλιτεχνικός επόπτης αλλά και ως σκηνοθέτης του σαιξπηρικού έργου. Τον καιρό αυτό σκέφτεται και συζητά για το πώς θα «το πάει»το «πακέτο» και κυρίως με ποιους… Ε, όχι, δεν θα σου αποκαλύψω ούτε σήμερα ποια θέλει για Ιουλιέττα. Αν την κλείσει όμως θα πέσει η Αθήνα…Υπομονή να έχεις που βιάζεσαι τόσο!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO