Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 27/4/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ


00.30 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πήγε, μου λένε, ο Στάθης Λιβαθινός και απόλαυσε και τη «Φιλουμένα» με Ράντου-Κούρκουλο αλλά  και την «Πιαφ» με την Ζουγανέλη, για να σπεύσει στο φινάλε να συγχαρεί τους συντελεστές και να τους πει πως «θα πάνε» και του χρόνου οι παραστάσεις τους. Η απόφαση όπως πρώτοι είχαμε γράψει είχε παρθεί από τον Σωτήρη Χατζάκη με την νέα διοίκηση όμως υπήρχε μια αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί…Ο Λιβαθινός καθησύχασε τους άξιους συντελεστές των δύο παραστάσεων, οι οποίοι πήραν, από ότι έμαθα μεγάλη ανάσα. Δικαίως! Εδώ έχω αγχωθεί εγώ με το «σίριαλ». Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν-το θυμάσαι αυτό το άσμα υποθέτω-και δεν θα αγχώνονταν αυτοί;

00.33 «Αυτοί που φεύγουν σφίγγουν τα χείλια πνίγουν τα δάκρυα να μη φανούν [λέμε τώρα] κι αυτοί που μένουν κουνούν μαντήλια [επίσης λέμε τώρα] κι αναστενάζουν γιατί πονούν [πέτα το αυτό, όπως είναι]». Απ’τη ζωή βγαλμένα όλα.

00.34 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο2. Οι ίδιες πηγές μου, με ενημερώνουν πως ο νέος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου πήρε στα χέρια του όλο το «πακέτο» με το ρεπερτόριο του επόμενου χειμώνα που είχε φτιάξει ο Χατζάκης και το μελετάει με μεγάλη προσοχή για να δει πως θα κινηθεί από δω και πέρα. Πολλοί έχουν υπογράφει για τις δουλειές-σκηνοθέτες και ηθοποιοί-κι άλλοι όχι. Πως θα τα φέρει, πως θα τα φτιάξει, μόνος αυτός το ξέρει. Πάντως, από ότι κατάλαβα θέλει να’ναι όλα μαλακά και ήρεμα και να μην ανοίξουν –κι άλλες-μύτες. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, σου λέει.

00.37 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο3. Έγραψε, μου λέει πολύ έγκυρη πηγή μου, καινούργιο θεατρικό έργο η Δήμητρα-αδυναμία!-Παπαδοπούλου, το οποίο βρίσκεται στα χέρια πολύ γνωστού και ικανού θεατρικού επιχειρηματία. Όσοι-ελάχιστοι-πήραν πρόγευση μιλάνε για έργο που θα γίνει επιτυχιάρα Θα επανέλθω με λεπτομέρειες, αλλά ήθελα να σου προδώσω την είδηση, μην βγει από αλλού. Ξέρεις!

00.40 Ξημεροβραδιάζεται στο «Χυτήριό» της η Βάσια Παναγοπούλου κάνοντας «μαγειρέματα» για το ανέβασμα της περίφημης κωμωδίας  Move over mrs Markham των Κούνεϊ-Τσάπμαν στην υπέροχο κήπο του θεάτρου της  [αποκλειστικό μου για να μην ξεχνιόμαστε]. Πρόκειται για την θεϊκή κωμωδία που είχαμε δει παλιά με τον τίτλο «Στο τσακ» [τον είχε επιλέξει η δαιμόνια Δήμητρα Παπαδοπούλου] και που τώρα θα σκηνοθετήσει ο πολυπράγμων Γιώργος Βάλαρης. Έχουν «κλείσει μου λένε τους καλούς Άβα Γαλανοπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, μιλάνε θετικά με τον ικανότατο Τάσο Γιαννόπουλο, ενώ τους λείπει το βασικό ζευγάρι. Αν δεν παίξει η ίδια η Βάσια με παρτενέρ-όνομα θα πάνε σε μικρότερες ηλικίες. Μόλις μάθω θα σου πω. Όχι, δεν θα με προλάβει άλλος, ησύχασε. Σ’ αφήνω τώρα γιατί λόγω Πρωτομαγιάς, μας… τρέχουν από τώρα.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO