Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 30/4/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΒΑΛΤΙΝΟΣ-ΛΟΥΪΖΙΔΟΥ

 

13.22 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Περιοδεία ανά την Ελλάδα θα κάνει ο εξαιρετικός «Βιολιστής στην στέγη» που κερδίζει τις καλύτερες των εντυπώσεων στο Badminton. Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη να παρουσιαστεί η δουλειά σε περιορισμένες «πιάτσες» και η εμπορική- καλλιτεχνική επιτυχία της, έκανε τον Μιχάλη Αδάμ να πάρει την απόφαση να δώσει σάρκα κι οστά στην ιδέα του. Έτσι ο Γρηγόρης-στον ρόλο της ζωής του!- Βαλτινός μαζί με τη γερή παρέα του-δες Λουϊζίδου, Μπεγνής, Κωστής, Τριανταφυλλίδου κλπ-θα παρουσιάσουν την υπέροχη παράστασή τους κι εκτός των τειχών

13.24 Μια και ο λόγος για τον Γρηγόρη αξίζει να αναφέρω ότι πάρθηκε η οριστική απόφαση να επαναλάβει του χρόνου στο «Ιλίσια» του το «Ήρθες και θα μείνεις» έχοντας πλάι στο πλάι του την Ζέτα Μακρυπούλια. Παίχτηκε λίγο έτσι και αλλιώς η δουλειά, οπότε ήταν αναμενόμενο να …μείνει σε αυτή το ισχυρότατο δίδυμο!

13.26 Την Κυριακή πέφτει η αυλαία του «Ληρ» στο «Πειραιώς 260», προκειμένου να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη η παράσταση του Γιώργου Κιμούλη. Έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι η παράσταση που σκηνοθέτησε ο Τομάζ Παντούρ θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Μεξικό, ενώ γίνονται κουβέντες και για άλλα «ταξίδια» του…

13.30 «Έκλεισε» τελικά στην διανομή του «Τσακ μπαμ» των Κούνεϊ-Τσάπμαν ο Αργύρης Αγγέλου. Χθες σου έγραφα ότι συζητάει οικονομικά και σήμερα επανέρχομαι για να σε ενημερώσω πως συμφώνησε να είναι στην φιλόδοξη δουλειά μαζί με τους Άβα Γαλανοπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Χρύσα Κλούβα και Κατερίνα Δημητρόγλου. Για την φιλόδοξη παραγωγή είναι σε συζητήσεις και ένας…εκτός χώρου ανήρ, ο οποίος με τη δουλειά αυτή θα κάνει [αν κλείσει τελικά]το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι!    

13.35 Δευτέρα ξεκινούν στο φιλόξενο Eliart οι παραστάσεις της γερής κωμωδίας του Δημήτρη Γιαννουκάκη «Ο Δήμος από τα Τρίκαλα» και η δουλειά θα παίζεται εκεί μέχρι τις 23 Ιουνίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο έμπειρος Γιώργος Φρατζεσκάκης και παίζουν οι ικανοί ηθοποιοί Μάκης Πατέλης, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Κωνσταντίνος Λεβαντής, Αθανασία Καλογιάννη, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Μίμης Καπερδος, Κώστας Ζέκος. Ραντεβού εκεί!

13.38 Αύριο Παρασκευή μην ψάξεις για Ατζέντα, γιατί θα τα «προδώσω» όλα στον «αέρα» του Feeling Good της Σεμ στον Real Fm. Έχω και παρασκήνια καυτά και ειδήσεις! Υστερόγραφο για τους αντιγραφείς: καρφώνεστε βρε, ντροπή!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO