Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 14/5/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

 

07.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο1. Αχάραγα ξύπνησα πάλι, αλλά ξεκινώ την μέρα με μια πολύ δυνατή είδηση για ένα πρόσωπο που εκτιμώ αλλά και θαυμάζω πολύ. Η υπέροχη Τάνια Τσανακλίδου «έκλεισε» να συμπράξει στο μιούζικαλ «Nine» που θα παρουσιάσει ο «πολύς» Γιάννης Κακλέας στο Pantheon. Πρώτος έγραψα την είδηση για το εν λόγω ανέβασμα, πρώτος «πρόδωσα» πως έχουν «κλείσει» σε αυτή οι Τρύπη, Παπουτσάκη, Μπουλέ, Τριανταφυλλίδου, πρώτος πως στην dream team θα δούμε και την έξοχη Μάρω Κοντού στο ρόλο της μητέρας του βασικού ήρωα [δες λατρεμένος Χαραλαμπόπουλος] και πρώτος σας ενημερώνω τώρα για τον νέο «άσσο». Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Τάνια θα «ντυθεί» την παραγωγό του σκηνοθέτη που πρόκειται να ερμηνεύσει ο Βασίλης κι εγώ έχω να πω ότι ανυπομονώ και για το όλο «πακέτο»και για την υπέροχη αυτή καλλιτέχνιδα που καταχειροκρότησα πρόσφατα στο «Cabaret»του Κωνσταντίνου Ρήγου.

07.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 2. Ψάχνει θέατρο ο Λάκης Λαζόπουλος! Μπορεί να έπαιξε έντονα το σενάριο να «χτυπήσει» στο γερά ανακαινισμένο«Γκλόρια» με τη σπαρταριστή γαλλική κωμωδία «Θεέ μου,τι σου κάναμε;», αλλά τελικά «έσκασε» από ότι έμαθα «Είναι πολλά τα λεφτά, Λάκη» κι έτσι αναζητείται άλλη σκηνή να στεγάσει το καινούργιο του όνειρο. Το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα θέατρα είναι «καπαρωμένα» αυτή τη στιγμή, αλλά Λάκης είναι αυτός, δεν τον φοβάμαι! Γουστάρει και θα το κάνει! Θα την βρει την λύση και δη άμεσα…

07.12 Επιστρέφει στην πανέμορφη Λίμνη της Βουλιαγμένης η εντυπωσιακή «Νεράιδα» που έφτιαξε με έμπνευση και μεράκι η ικανότατη Φρόσω Λύτρα και το πρώτο ραντεβού μας το δίνει αύριο το βράδυ… Να σου θυμίσω ότι η εν λόγω δουλειά εντυπωσίασε κριτικούς και κοινό, το περασμένο καλοκαίρι για αυτό και επανέρχεται ανανεωμένη από την δυνατή κι αξιόλογη ομάδα «naan». «Ψήνομαι» να πάω και θα πάω οπωσδήποτε γιατί όπως ξέρεις πεθαίνω για οτιδήποτε φέρνει σε παραμύθι -με την καλή έννοια-. «Σαν όνειρο παράξενο, σαν παραμύθι αφού όλα έγιναν τότε, σε μια εποχή που οι νεράιδες, τα ξωτικά και οι         άγγελοι ήταν ακόμα ορατοί και οι άνθρωποι αρρώσταιναν και πέθαιναν, ξεχνούσαν να ζουν. Μια νεράιδα κόρη του νεραϊδόκοσμου ερωτεύτηκε έναν κοινό θνητό, έναν ιππότη...». Παραμύθι πούλα μου Φρόσω-με τον τρόπο που ξέρεις να το κάνεις! Να σημειώσω ότι η νέα Νεράιδα είναι η ικανή και πανέμορφη βεβαίως βεβαίως Κατερίνα Νικολοπούλου και ότι πλάι της έχει τους Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Δημήτρη Γεωργαλά, Ρομάνα Λόμπατς, Δημήτρη Γκοτσόπουλο,Κορίνα Θεοδωρίδου και  Έλενα Χαραλαμπούδη, ενώ χορεύουν οι Σταυριάνα Γαρνάβου, Τατιάνα Δημητριάδη και Έλενα Κέκκου. Το νου σας,γιατί θα ανέβει για περιορισμένες παραστάσεις. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15. Ίσιο παπούτσι βάλε, μην … φύγεις από τον πάγκο και κάνεις κι εσύ βουτιά, όπως οι συντελεστές της δουλειάς. Ίσιο, είπα!

07.20 Πρέπει να τρέξεις όμως και στο Εθνικό και τη Νέα Σκηνή μια και από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα φιλοξενεί ένα «χτύπημα» του άξιου Τάσου Πυργιέρη. Πρόκειται για το    «Σατωβριάδου και Γ’Σεπτεμβρίου» του Γιάννη Κωνσταντινίδη που έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην δουλειά μαζί με τους καλούς Ελένη Αποστολοπούλου, Αλέξανδρο Γιάννου, Γιώργο Καρκά, Απόστολο Μαλεπιτζίδη, Ιάσονα Παπαματθαίου και Δήμητρα Τάμπαση. Ο Τάσος ξεχώρισε και στο «Μεφίστο» του Μαστοράκη και στην «Πιαφ» και τώρα μας περιμένει στο τρίτο χτύπημά του.

07.22 Μην θες πολλά-πολλά σήμερα που κλείνουμε ένθετο στην εφημερίδα. Φιλιά…

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO