Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 16/5/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥΤΟΥΣΗ

 

17.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ο έμπειρος Θάνος Καληώρας θα αντικαταστήσει τον εξαίρετο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο στο γερό «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» που θα επαναληφθεί λόγω της μεγάλης καλλιτεχνικής κι εμπορικής επιτυχίας του στο «Κάτια Δανδουλάκη». Όπως πρώτος είχα «προδώσει» η Κάτια-αδυναμία!- Δανδουλάκη αποφάσισε μαζί με το ισχυρότατο δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου που υπέγραψαν με δεινότητα τη διασκευή-σκηνοθεσία της εν λόγω δουλειάς, να μην της κόψουν το «ρεύμα» που έχει. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος όμως που ξεχωρίζει στην παράσταση έπρεπε να είναι στο νέο έργο του διδύμου που θα παρουσιαστεί στο «Ακροπόλ»[αποκλειστικό μου] κι έτσι έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης που δεν είναι άλλος από τον αξιόλογο Θάνο Καληώρα, ο οποίος έπαιξε στην περιοδεία του «Μάντεψε» το περασμένο καλοκαίρι και άρεσε πολύ. Σούπερ!

17.10 Δεν έχουν καταλήξει στον τίτλο που θα δώσουν στο ολοκαίνουργιο έργο τους οι Ρέππας- Παπαθανασίου,όπως αποκαλύπτω[!] όμως στην αυριανή Θεατροmania της Real News θα παίζει με την λέξη «αστακομακαρονάδα» που δίνει και το στίγμα της ασυδοσίας που μας οδήγησε εδώ που μας οδήγησε! Εμένα,έχω να σου πω,ότι μ’ αρέσει και σκέτο: «Αστακομακαρονάδα». Λέει τρελά και θα γίνει must ατάκα. Με το καλό βρε.

17.13 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟνο2. Είδες το σούπερ αποκλειστικό μου ότι η Νάντια Κοντογεώργη  με την Αμαλία Γιαννίκου και το συνεργείο του Κάτω Παρταλιού θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα στα Τίρανα [!] για τα εκεί γυρίσματα της σειράς; Ε, οι νέες πληροφορίες μου λένε πως μαζί τους θα «πετάξει»και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης-δες Θανάσης στη σειρά. Όχι, δεν θα κάψω εξελίξεις και μυστικά γιατί ήδη με κυνηγάνε για όσα έχω κάψει ως τώρα. Αρκέσου στην γερή είδηση μόνο.

17.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟνο3. Μου περιήλθε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση πως η «θεά» Αμαλία Μουτούση που είναι από τα πιο ακριβά και υπέροχα πλάσματα του θεάτρου και της ζωής μας γενικότερα, θα «ντυθεί» τη Νόρα στο ομώνυμο αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν. Για την ώρα … τρέχει μαραθώνιο από τις ετοιμασίες για την νέα παρουσίαση του «Μετατόπιση προς το ερυθρό» του Γιάννη Μαυριτσάκη [10-11/6 στο «Πειραιώς 260»] στις πρόβες της «Ιφιγένεας» που όπως πρώτος «πρόδωσα» θα παρουσιάσει το ΚΘΒΕ στην Επίδαυρο-κι όχι μόνο-σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλο. Μαζί της θα είναι-κι αυτό αποκλειστικό μου-ο Γιώργος Χρυσοστόμου…

17.22 Που θα παιχτεί η «Νόρα»; Οι πηγές μου λένε για το υπέροχο και πάντα αγαπημένο μου [μας] Θέατρο της οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής κι αυτό από μόνο του λέει πολλά…              
Σ’αφήνω τώρα-όλα είναι δύσκολα πολύ, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και προχωρά [προχωράμε]

 

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO