Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 18/5/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ

 

14.10 Διάβασες το σημερινό αποκλειστικό μου στο onlytheater για το περίφημο μιούζικαλ Billy Elliot που θα ανέβει το χειμώνα στο «Παλλάς»; Ξέρεις πόσο καιρό το κυνηγάω και τι έζησα για να το εξασφαλίσω; Με το που έσκασε η «βόμβα» ότι ο…συνονόματος Billy έρχεται στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου, πίστεψαν ότι πρόκειται για μια μετάκληση από αυτές που γίνονται συνήθως. Το έψαξα, το κυνήγησα και βρήκα άκρη. Όχι, δεν πρόκειται για μετάκληση. Οι Ελένη Κούρκουλα- Διονύσης Παναγιωτάκης έκλεισαν τα πάρα πολύ δύσκολα δικαιώματα και θα παρουσιάσουν το εν λόγω μιούζικαλ στα ξένα πρότυπα βάζοντας στο τιμόνι τον ικανότατο Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος με τη σειρά του «έκλεισε» για την επιμέλεια της μουσικής του Έλτον Τζον-θα’ρθεις Έλτον στην πρεμιέρα μετά του συζύγου;-τον «πολύ» Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και για πρωταγωνιστές τους εξαίρετους Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου.
Ο μικρός Billy θα βρεθεί μέσα από απανωτές κι απαιτητικότατες οντισιόν που θα γίνουν άμεσα…

14.13 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Θες αποκλειστικό στο… αποκλειστικό, το οποίο μου περιήλθε αφού είχα «ανεβάσει» την είδηση στο onlytheater; Στο γερό τιμ των συντελεστών της φιλόδοξης δουλειάς «έκλεισε» ο εμπειρότατος Δημήτρης Παπάζογλου που έχει φάει το μιούζικαλ με το κουτάλι και που πολύ γουστάρει που επανέρχεται σε αυτό με το δυνατό μιούζικαλ που έγραψε τη δική του ιστορία.

14.15 Οκτώβριο θα ανέβει αυτή η παραγωγή στο Παλλάς και για Φεβρουάριο προγραμματίζεται η πρεμιέρα της άλλης υποσχόμενης παραγωγής, της «Όπερας της πεντάρας» που όπως πρώτος έγραψα θα σκηνοθετήσει ο μαιτρ Γιάννης Χουβαρδάς με πρωταγωνιστές τους τοπ Χρήστο Λούλη, Λυδία Φωτοπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.  Μαζί τους και η Νάντια Κοντογεώργη που αυτές τις ώρες βρίσκεται στα Τίρανα για το Κάτω Παρτάλι.
Kiss me Kate το καλοκαίρι στο Ηρώδειο, Όπερα το χειμώνα στο Παλλάς. Πόσο πιο καλά δηλαδή;

14.17 Ο οποίος Δημήτρης Λιγνάδης-συνειρμικά το πάω όλο-θα ετοιμάζει τον «Billy Eliot» για το Παλλάς και θα κάνει πρόβες για τον «Ριχάρδο» που θα κάνει ο Χούβι στο Εθνικό,σχεδιάζοντας και το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τρέξε Δημήτρη, τρέξε, σου λέει και ευτυχώς που έχει συνηθίσει από το τζόκινγκ.

14.19 Αυτό που έχω γράψει το μεγαλύτερο μέρος της διανομής του «Nine» που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας στο Pantheon και βγαίνουν με  «αποκλειστικό» αναφερόμενοι σε τρία ονόματα με ξεπερνάει. Κάντην καλή την αντιγραφή μια που την κάνεις…Να σου ξαναθυμίσω; Και Κοντού και Τσανακλίδου και Παπουτσάκη και Τρύπη και Τριανταφυλλίδου δίπλα σε Χαραλαμπόπουλο…
Όπως θα κατάλαβες ο χειμώνας θα έχει έντονο άρωμα μιούζικαλ.Κι είναι Μάιος ακόμα…Εδώ σε αφήνω γιατί έχω «μαραθώνιο»με το ένθετο   και μετά ραντεβού σοβαρό.Ανάσα και έφυγα…

14.22 Εξώφυλλο θα βάλω Αιμίλιο-Αθηνά γιατί πεθαίνω και για τους δύο. Αρχικά, αιώνες πριν με «έκλεψε» εκείνος και μετά γνωρίζοντας την Αθηνά αποφάσισα να του την κλέψω!Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά μικροί είμαστε ακόμα…

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO