Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 23/5/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

 

15.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πρώτος σας ενημέρωσα ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας «μαγειρεύει» με μεράκι για το θέατρο «Αθηνά» το νέο έργο που έγραψε με τον Δημήτρη Αποστόλου «Χωρίζουμε λέμε», πρώτος σας «πρόδωσα» πως στην παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο ίδιος, θα παίξει μαζί με τους καλούς Μπέσυ Μάλφα-Ρένο Χαραλαμπίδη, πρώτος εξασφάλισα φωτογραφικό υλικό απ’την υποσχόμενη δουλειά και τώρα επανέρχομαι με νέα στοιχεία!Στην εν λόγω παράσταση πρόκειται να απολαύσουμε μέσα από σπαρταριστά βίντεο και μια αγκαλιά έμπειρων πρωταγωνιστών σε ρόλο…μαρτύρων, μια και το στόρι θέλει ένα ζευγάρι [Ρήγας-Μάλφα] να καταφεύγει σε έναν δικηγόρο[Ρένο Χαραλαμπίδη] για να ζητήσει διαζύγιο… Πάρε βαθιά ανάσα και φύγαμε για να τα μάθεις όλα πριν από όλους-όπως πάντα!

15.14 Οι σπέσιαλ γκεστ του «Χωρίζουμε λέμε» που δέχτηκαν με χαρά να «παίξουν» σε αυτό είναι οι εξαίρετοι Χρυσούλα Διαβάτη, Ελένη Καστάνη, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βασιλική Ανδρίτσου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Ζουγανέλλης, Τζέση Παπουτσή, Νίκος Μουτσινάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, Γιάννης Δόξας. Εντυπωσιακότατο το… πακέτο,έτσι;Αναμένουμε το αποτέλεσμα λοιπόν!

15.16 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πολλά «έσκασαν»στο χθεσινό Feeling Good της Σεμ. Βγήκα, πήρα… φόρα και μαζί «κόψαμε και ράψαμε». Ανάμεσα σε όσα «πρόδωσα» ήταν το ότι η έξοχη Τιτίκα Στασινοπούλου «παίζει» έντονα για το «Billy Elliot» που πρώτος σου έγραψα ότι θα ανέβει στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν θα είναι στις «Τρωάδες» γιατί η τελειομανία της δεν της επέτρεψε να μείνει σε κάτι για το οποίο δεν είχε σιγουριά. Αποκάλυψα επίσης ότι η καλή Αντιγόνη Ψυχράμη «έκλεισε» να παίξει στο υποσχόμενο «Δώρο της παπλωματούς» που θα παρουσιάσει στο «Βασιλάκου» η Μαριάννα Τόλη κι ότι στον «Ριχάρδο» που θα παίξει όπως πρώτος έγραψα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη του χρόνου θα δούμε και τους Γιώργο Γάλλο- Κρις Ραντάνοφ. Απο τον Βύρωνα θα ξεκινήσει την περιοδεία της η κατά Κιμούλη «Ηλέκτρα» με την Αθηνά Τσιλύρα [αποκλειστικό μου]. 1/7 μην κλείσεις κάτι άλλο,θα είμαστε εκεί βεβαιώς…

15.18 Δύο κουίζ είχα! Το ένα αφορούσε έναν πρωταγωνιστή που πήρε μπόνους 30.000 ευρώ για μια προσωπική περσινή επιτυχία του και το άλλο έναν πολυσχιδή δημιουργό που «κυνηγάει» να πάρει ένα θέατρο που το έχουν κλείσει ήδη… Η απάντηση ειδικά για το δεύτερο δεν θα αργήσει με τις εξελίξεις να κορυφώνονται, οπότε περίμενέ την από ώρα σε ώρα. Σε αφήνω τώρα. Τα λέμε…

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO