Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 25/5/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

 

18.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Οριστικοποιήθηκε το που θα πάει ο Σταμάτης Φασουλής και που το δίδυμο Χατζηπαναγιώτη-Σταυροπούλου. Πολλά συζητήθηκαν και πολλά «έπαιξαν» αλλά από ότι έμαθα «κλείδωσαν» τα πράγματα. Το περίφημο «Λε Πρενόμ» θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αλίκη σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Βίκυ Σταυροπούλου-μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλειστεί και το υπόλοιπο καστ- και ο Σταμάτης Φασουλής θα παραμείνει στο «Χορν» του! Τι θα παρουσιάσει εκεί; Όχι, πάντως  την αμερικάνικη πολυπρόσωπη κωμωδία που είχε στο  νου του,  μια και κατέληξε ότι δεν είναι το καλύτερό του. Από ότι έμαθα, είναι σε αναζήτηση έργου που να τον κεντρίσει ιδιαίτερα. Αναμένω…

18.13 Όχι,από το «μέτωπο» Εθνικό και από τον «Θάνατο του εμποράκου» που έχει «κλείσει» να κάνει ο Σταμάτης Φασουλής με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχω νεότερο. Αυτό που μου περιήλθε είναι το «Paradise» που «πάντρευε» άπαιχτα μονόπρακτα του Τένεσι Ουίλιαμς και θα βλέπαμε σε σκηνοθεσία της εξαιρετικής Πηγής Δημητρακοπούλου «ναυάγησε» γιατί δεν κέντρισε τον νέο διευθυντή της πρώτης κρατικής σκηνής...

18.15 Ο εξαίρετος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που κάνει πρόβες για τους φιλόδοξους Αχαρνής που θα δούμε στην Επίδαυρο-και όχι μόνο- σε σκηνοθεσία του μαιτρ Γιάννη Κακλέα, συζητάει θερμά από ότι έμαθα με τον ικανότατο Πάνο Κοκκινόπουλο προκειμένου να παίξει σε ένα επεισόδιο της σαρωτικής «10ης εντολής» του…Οι ίδιες πληροφορίες μου λένε ότι το «ταξίδι» του υπέροχου «Σιρανό» τους θα συνεχιστεί...Κακλέας-Χαραλαμπόπουλος συζητούν θερμά το ενδεχόμενο να ανηφορίσει η παράστασή τους στην Θεσσαλονίκη στο δεύτερο μισό του επόμενου χειμώνα. Στις αρχές έτσι κι αλλιώς έχουν κλείσει να κάνουν το «Nine» στο Pantheon [αποκλειστικό μου βεβαίως].

18.18 Όχι,δεν θα δούμε τελικά την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο «Nine». Οι μισές πηγές μου λένε ότι συζητάει θερμά για άλλη δουλειά που «μαγειρεύεται» προς Θησείο πλευρά κι οι άλλες μισές ότι ρίχνει μαύρη πέτρα και φεύγει στην Αμερική για σπουδές. Θα επανέλθω, αν «κάτσει» η μπίλια κάπου, γιατί ζαλίστηκα λίγο!

18.20 Άκουσα το όνομα του αγαπημένου της Πάνου Βλάχου για το «Αποθήκη» αλλά δεν   μου το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα. Μετά την «στραβή» που έγινε και «ναυάγησε» ο «Επιθεωρητής» που τον ήθελε σε πρώτο ρόλο στο Εθνικό με σκηνοθέτη τον Κακλέα, την ψάχνει και ακόμα δεν έχει καταλήξει. Άκουσα κι άλλα ονόματα για το «Αποθήκη» αλλά τι να κάνω που έχω υποσχεθεί να μην κάψω «σκηνικά» για την ώρα. Έχε υπομονή.   Σ’αφήνω τώρα γιατί γίνεται κόλαση και δεν είμαι και καθόλου καλά-ας μην επεκταθώ…

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO