Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 1/6/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ

 

13.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ [το πρώτο του μήνα με … ποδαρικό από την λατρεμένη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη].Το «Στροχάιμ» που κέρδισε κοινό και ειδήμονες και…έριξε αυλαία με sold out παραστάσεις, θα «επιστρέψει» τον Οκτώβριο στο «Από Μηχανής Θέατρο» προκειμένου να το απολαύσουν όσοι-πολλοί-δεν πρόλαβαν. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Σταμάτης Φασουλής και πρωταγωνιστούν η Καρυοφυλλιά-έρωτας, να μην τα ξαναλέμε-,η Αγλαΐα Παππά και ο Άκις Βλουτής. Ένα ραντεβού που δεν χάνεται!

13.22 Τρέξε Καρυοφυλλιά, τρέξε! «Πέρασε» από την «Ραμόνα travel», στα «Πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» κι από εκεί στο «Στορχάιμ» φέτος το χειμώνα η Καρυοφυλλιά κι ανάλογος… μαραθώνιος την περιμένει και τον ερχόμενο χειμώνα, αφού πρώτα θα έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα με τις «Τρωάδες» του Εθνικού. Θα΄χει την επανάληψη του «Στροχάιμ», πρόβες για τον «Ριχάρδο» του Χουβαρδά [αποκλειστικό μου] κι έπειτα παραστάσεις για αυτό και πρόβες για την «Όπερα της πεντάρας» που θα δούμε στο Παλλάς Να μην σας πω ότι μπορεί να «σκάσει» και κάτι ακόμα στην διαδρομή. Τρέξε Καρυοφυλλιά, τρέξε.

13.24 Η Άννα-ισχυρή μονάδα του θεάτρου μας!- Παναγιωτοπούλου επιθυμεί διακαώς να γυρίσει σε μια παλιά,τεράστια επιτυχία της στο δυνατό «Έκτο πάτωμα» κι όλο βρίσκεται σε κουβέντες για να το κάνει κι όλο κάτι χαλάει στη διαδρομή. Μάλιστα, όπως έμαθα, θέλει να το σκηνοθετήσει η ίδια. Είναι δύσκολοι καιροί για πολυπρόσωπες παραγωγές, αλλά θα πέταγα τη σκούφια μου αν έβρισκε τελικά άκρη η Άννα και το έκανε, όπως το γουστάρει. Γενικά την θέλω πίσω στη σκηνή και άμεσα-να μην σου πω έπαθα…στερητικό! Κάτι προσπαθεί για το καλοκαίρι, ενώ συζητάει και κάτι άλλο γερό για το καλοκαίρι, αλλά δεν με αφήνουν να το «προδώσω» για την ώρα…

13.26 Η επιστήθια φίλη της-ναι, υπάρχουν και αληθινές φιλίες στο θέατρο έχω να σου πω!- Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρίσκεται από ότι μαθαίνω σε συζητήσεις προκειμένου να μην αποχωριστεί την Κλαιρ Ζαχανασσιάν που έξοχα «ντύθηκε» στην «Επίσκεψη της γηραιάς κυρίας». Με τον ικανό σκηνοθέτη της δουλειάς Αλέξανδρο Κοέν ψάχνουν λύση για να δούμε την παράσταση και την χειμερινή σεζόν.  Είναι πολλοί αυτοί που δεν τη πρόλαβαν και θεωρώ σωστή την ιδέα τους

13.28 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.Τα «έσπασαν», μαθαίνω, ο Κωνσταντίνος Ρήγος με τον Γιώργο Μαζωνάκη   και μετά από καιρό που δούλευαν ασταμάτητα μαζί, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο καθένας τον δικό του δρόμο. Τίποτα δεν κρατά για πάντα.


      

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO