Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 3/6/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

08.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πρώτος σας πρόδιδα λίγο καιρό πριν ότι ο «πολύς» και αγαπημένος πάντα Σταμάτης Φασουλής έψαχνε να βρει ένα γερό έργο για να το παρουσιάσει του χρόνου στο «Δημήτρης Χορν» του, μετά την απόφασή του να μην ανεβάσει μια πολυπρόσωπη αμερικάνικη κωμωδία που είχε στα χέρια του από καιρό.Και πρώτος τώρα έρχομαι να σας αποκαλύψω ότι το βρήκε το πιο δυνατό κείμενο που αναζητούσε με μανία! Έγκυρες πληροφορίες μου λένε πως θα ανεβάσει τον «Πατέρα» του εξαιρετικού Florian Zeller που μας «σύστησε» με το έξοχο «Μου λες αλήθεια» του ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Σε αυτήν την δεξιοτεχνικά γραμμένη κωμωδία ο 80χρονος ήρωας που πάσχει από αλτσχάιμερ πάει να μείνει με την κόρη του κι από εκεί ξεκινούν όλα… Την σκηνοθεσία αλλά και την απόδοση του έργου θα κάνει ο ίδιος ο Φασουλής φυσικά που καλείται να «ντυθεί» τον γηραιό ήρωα. Αναμένουμε λοιπόν…

08.23 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο2. Μπορεί η σεζόν στο «Ιλίσια» να «ανοίξει» με την επανάληψη του «Ήρθες και θα μείνεις» που ανέβασε με όρεξη ο Γρηγόρης Βαλτινός, στο δεύτερο μισό όμως θα φιλοξενήσει το νέο, ατιτλοφόρητο για την ώρα έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου! Ω ναι, η Δήμητρα «επιστρέφει» στο θέατρο με ολοκαίνουργιο έργο-σου είχα πει πριν καιρό ότι κάτι…μαγειρεύει!- το οποίο το «έκλεισε» για το «Ιλίσια». Αναμένουμε τα καλύτερα…

08.25 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο3. Καπάκι στο καπάκι. Στο έργο αυτό της Δήμητρας, στο οποίο φυσικά θα πρωταγωνιστήσει η ίδια, στο πλευρό της θα έχει όπως έμαθα τον ικανότατο Θανάση Αλευρά. Γερός «άσσος» το δίχως άλλο. Περιμένω νέα και για τους άλλους που θα «κλείσουν» μαζί τους…

08.27 Για το «Αποθήκη» και το «Πιο λάθος πεθαίνεις» που θα ανέβει εκεί [αποκλειστικό μου],συζήτησε και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, αλλά δεν τα βρήκε τελικά και…ψάχνεται για αλλού από ό,τι μαθαίνω! Στην παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος πάντως «έκλεισαν» για την ώρα ο εξαίρετος Χάρης Γρηγορόπουλος και ο ανερχόμενος Αχιλλέας Σκεύης που φέτος τους απολαύσαμε μαζί στη «Ντόλλυ, την προξενήτρα» του «Αλίκη».

08.30 Αρκέσου σε αυτό γιατί έχω «μαραθώνιο» τρελό λόγω ενθέτου και τα άλλα «τρεξίματα»! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Βαθιά ανάσα λοιπόν.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO