Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 6/6/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ

 

18.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Στην dream team που στήνεται για το «Sweet Charity» για το θέατρο Badminton και για την οποία σου αποκάλυψα σχεδόν τα πάντα-από το ότι πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα Καρύδη μέχρι ότι στο πλάι της θα δούμε τους Ζαλμά, Παπαδημητρίου, Μπουλέ [;] Σάγια-προστέθηκε ένας ακόμα γερός άσσος. Στην υποσχόμενη παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο εξαίρετος Chat Walker, ο παρτενέρ της αγαπημένης Σμαράγδας θα είναι ο –τα,τα,τα,ταν-έξοχος Μέμος Μπεγνής που…τα σπάει στο είδος-κι όχι μόνο!-. Μόλις ψήθηκε η συνεργασία και την έμαθα από έγκυρη πηγή!
Για την ώρα ο υπέροχος Μέμος ξεχωρίζει στον «Βιολιστή στη στέγη» που γνωρίζει πιένες στην Θεσσαλονίκη και στο Μέγαρο Μουσικής όπου φιλοξενείται. Sold out ήταν, μαθαίνω Παρασκευή, sold out και η διπλή του Σαββάτου, sold out της Κυριακής και της Δευτέρας, ενώ εξίσου sold out έγινε μέσα σε λίγες μονάχα ώρες και η πρόσθετη απογευματινή παράσταση που μπήκε Δευτέρα! Λες να μείνουν εκεί περισσότερο; Πιθανότατο…

18.12 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟνο2. Η νέα κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου που θα φιλοξενηθεί στο Ακροπόλ [αποκλειστικό μου] θα ακούει όπως όλα δείχνουν στον τίτλο «3000 ψέματα»! Ανάμεσα σε άλλους επικρατέστερους ήταν και ο «Σπασίμπα», «Ζωή και κότα», «Το πιθάρι του Γανιμίδη» κλπ, αλλά πιο πιθανός είναι ο «3000 ψέματα»-μπορεί και να υπότιτλο…ουρά-που βρίσκω εξαιρετικό! Να σου θυμίσω ότι στην υποσχόμενη δουλειά που θα σκηνοθετήσουν οι Παπαθανασίου και Ρέππας βεβαίως θα παίξουν οι εξαίρετοι Κώστας Κόκλας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Πούλης, Μάνος Ιωάννου, Νικολέττα Βλαβιανού,Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου και Νίκη Λάμη. Ανυπομονώ έχω να σου πω…

18.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟνο3. Δεν θα δούμε τελικά  την εξαίρετη Τάνια Τσανακλίδου στο μιούζικαλ «Nine». Πληροφορίες μου λένε ότι την κέντριζε να είναι στην δουλειά που θα σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά δεν την ικανοποίησαν τα χρήματα που της πρότειναν κι έτσι «ναυάγησε» η συνεργασία. Κρίμα! Για την ώρα «κλεισμένες» στη δουλειά είναι οι Μάρω Κοντού,   Τάνια Τρύπη, Κατερίνα Παπουτσάκηκαι «παίζει» η Μπουλέ που είναι …μήλον της έριδος για αυτό και το «Sweet Charity». Μήπως δεν έκανε να το γράψω κι αυτό;

18.22 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟνο4. Η ικανή  Πηνελόπη Αναστασοπούλου που δεν θα είναι του χρόνου στο Άντρες έτοιμοι για όλα, έκλεισε από ότι έμαθα στο «Αποθήκη» και στο «Πιο λάθος πεθαίνεις» που θα σκηνοθετήσει ο καλός Βασίλης Μυριανθόπουλος.
Στη δουλειά θα δούμε επίσης όπως ήδη σε έχω ενημερώσει και τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Αχιλλέα Σκεύη, ενώ κλείνονται οι πρώτοι ρόλοι άμεσα.Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω δουλειά δεν θα είναι για διαφορετικούς λόγους οι Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πάνος Βλάχος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης οι οποίοι… έπαιζαν έντονα για την διανομή. Άλλα «μαγικά» ετοιμάζουν οι Παναγιωτάκης και Κούρκουλα!

18.24 Σε αφήνω τώρα γιατί έχω τις γνωστές «φουρτούνες» και όχι μόνο-μην κοιτάς που…κάνω την καρδιά μου πέτρα και γράφω την περίφημη Ατζέντα! Μην ξεχάσεις αύριο την Real News-έχουμε δυνατό «μενού» κι ανάμεσα σε αυτό σου έχω και γερή Θεατρο-mania αλλά και την πρώτη συνέντευξη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη για τις «Τρωάδες» του Εθνικού μας στην οποία μιλά για όλα.Το νου σου ρεμάλι…

Σάββατο 6/6/2015

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO