Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 12/6/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

 

07.10 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ε, δεν θα ξεκινήσω με δυνατή αποκλειστική είδηση την γενέθλιά μου Ατζέντα που κλείνει σήμερα ένα χρόνο ζωής;Η Άννα –αγαπώ!- Βίσση συζητάει θερμότατα για να «χτυπήσει» στο «Μικρό Παλλάς» τον χειμώνα! Δεν θα δούμε σε αυτό το καινούργιο, ατιτλοφόρητο για την ώρα έργο του Θοδωρή Αθερίδη, θα αναρωτηθείς και θα σου απαντήσω «φυσικά και θα το δούμε, όπως στην παιδική του σκηνή θα χαρούμε και το Σπάταλο τερατάκι!». Οι εγκυρότατες πληροφορίες μου λένε ότι η Άννα είναι σε θετικές κουβέντες για να «χτυπά» στο υπέροχο αυτό θέατρο με μια υποσχόμενη μουσική παράσταση που θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή-Σάββατο γύρω στις 24.00 και κάθε Κυριακή στις 22.30. Μα όλα εγώ πια;

07.13 Παραμένω φυσικά στο καυτό θέμα για να σε ενημερώσω ότι την ώρα αυτή γίνονται κουβέντες για το ποιοι συντελεστές θα είναι στο πλευρό της Βίσση στο διαφορετικό και ιδιαίτερο «στοίχημά» της-ε, δεν είναι και λίγο να βρίσκεσαι από τα Αθηνών Αρένα, Παλλάς, Pantheon στο λιλιπούτειο Μικρό Παλλάς. Η ίδια γουστάρει τρελά αφού εδώ και καιρό το ήθελε τρελά να κάνει κάτι ξεχωριστό κι έχει πέσει με τα μούτρα σε αυτό!Γουστάρει πολύ κι έχω μια αίσθηση ότι θα γουστάρει πολύ κι ο κόσμος ένα διαφορετικό της «χτύπημα»…

07.15 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο2. Θυμάσαι που σου είχα αποκαλύψει ότι ο πολυπράγμων θεατρικός επιχειρηματίας Γιώργος Λυκιαρδόπουλος είναι σε θερμές συζητήσεις με το «Βασιλάκου» για διάφορες παραγωγές που θα παρουσιάσει στο θέατρο αυτό που «πέρασε»πλέον στα χέρια της Μαριάννας Τόλη και ανακαινίζεται εκ βάθρων; Ε, σου έχω την πρώτη είδηση: συμφώνησαν, από ότι έμαθα, να κάνει μια εξαιρετικά υποσχόμενη παραγωγή για εκεί. Θα ανεβάσει την έξοχη «Τερέζα Ρακέν» του Ζολά, με σκηνοθέτη τον πολυσχιδή και αληθινά ταλαντούχο Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Από Γενάρη, μαθαίνω. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

07.17 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο3. Ο Χρήστος - μεγάλη αδυναμία -Χατζηπαναγιώτης «επιστρέφει» σε μια παλιά, αγαπημένη επιτυχία του! Όχι, όχι, μην μου ταράζεσαι,δεν άλλαξε κάτι με το «Λε Πρενόμ» που θα πρωταγωνιστήσει ο καλός ηθοποιός με τους Σταυροπούλου, Λουδάρο, Πυρπασόπουλο, Ματσούκα. Ο Χρήστος θα παίζει σε αυτό και θα σκηνοθετήσει την γερή κωμωδία «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» του Χάλ Σάλουιν που είχε φιλοξενηθεί με μεγάλη επιτυχία στο «Αποθήκη» από το’97 έως και το’99. Τότε σκηνοθετούσε ο Κακλέας και πλάι στον εξαιρετικό Χρήστο άρεσαν πολύ οι Κόκλας, Μανέ, Λουϊζίδου, Κωνσταντίνου, Μοσχονά, Ευθυμιάδης, Ζιώγου. Στην παράσταση που ετοιμάζει με όρεξη για τον «Ακάδημο» ο Χατζηπαναγιώτης, κρατά τη γερή διασκευή του Θοδωρή Πετρόπουλου και στήνει νεανικό θίασο… Ναι, θα επανέλθω!

07.19 Η εξαίρετη Θεώνη Βαχλιώτη φτιάχνει το κοστούμι που θα φορέσει στη «Σονάτα του σεληνόφωτος» η Μαρινέλλα. Το ραντεβού στο «Πειραιώς 260» δεν αργεί-δες 15,16,17/7-και η ικανότατη ενδυματολόγος σχεδιάζει κάτι μοναδικό για εκείνη, που έχει αφοσιωθεί και δοθεί ολοκληρωτικά στις πρόβες της με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Γιώργο Νανούρη.

07.20 Μια και αναφέρθηκα στον Νανούρη που… τρέχει μαραθώνιο από τις πρόβες της «Στροφοδίνης» σε αυτές της «Σονάτας» να σου αναφέρω ότι η θεϊκή «Κατερίνα» του με την Λένα-λατρεία-Παπαληγούρα βάζει τα… καλοκαιρινά της. Θα ταξιδέψει μαθαίνω σε Σαντορίνη, Λευκάδα, Ερμιόνη κλπ για να… επιστρέψει στην βάση της το «Θησείον» το Νοέμβριο. Ε, φυσικά θα ξαναπάμε. Κανονικά!

07.25 Δύο πρεμιέρες γίνονται σήμερα και οι δύο αφορούν αγαπημένα μου πρόσωπα. Ο Αλέξανδρος [Ρήγας πάντα] ξεκινά στο θέατρο «Αθηνά» με το «Χωρίσουμε λέμε» που έγραψε με τον Δημήτρη Αποστόλου-το σκηνοθέτησε ο ίδιος και παίζει με Μάλφα, Χαραλαμπίδη!- και το ...Μαριδάκι μου [λέγε με και Μαρίνα Ασλάνογλου!] γίνεται Ηλέκτρα στο Badminton με σκηνοθέτη τον Σπύρο Ευαγγελάτο. Σκόρδα!

07.27 Δύσκολη μέρα η σημερινή αλλά δεν θα μπορούσα να μην βγάλω Ατζέντα την ημέρα που κλείνει τον ένα χρόνο ζωής της. Ελπίζω να γράψω σε καλύτερη κατάσταση τις επόμενες.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO