Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 18/7/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

00.10 Διάβασες Ατζέντα το μεσημέρι και έρχεται καπάκι και… μεταμεσονύκτια; Ε, να μην σε ενημερώσω τι “έπαιξε” πριν λίγο στην Επίδαυρο και στον “Αίαντα”; Έτσι θα σε αφήσω; Λοιπόν πάρε ανάσα και πάμε…

00.12 Θρίαμβος Νίκου Κουρή! Συνταρακτικός ο Αίαντάς του. Μια έξοχη ερμηνεία πολλών καρατίων που καθήλωσε το κοινό! Η πιο άρτια δουλειά του στο αρχαίο δράμα! Φώτισε με οίστρο και με ζηλευτή αποτελεσματικότητα όλες τις πτυχές του ρόλου! Συνταρακτικός στην σκηνή που δίνει τέλος στη ζωή του-ρίγησε το κοινό με την αλήθεια και την κατάθεση ψυχής του. Τα υπόλοιπα για την παράσταση έρχονται σε επόμενο σημείωμα! Ήθελα να...τρέξω τα νέα για την μεγάλη νίκη του Κουρή!

00.15 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το ξέρεις ότι η λατρεμένη Κυρία Ρένη Πιττακή που είναι απο τις σημαντικότερες μονάδες του θεάτρου μας θα πρωταγωνιστήσει στην φιλόδοξη συμπαραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών και του Θεάτρου Τέχνης Θέλω μια χώρα. Αυτό που δεν ξέρεις είναι τι θα παίξει η χαρισματική ηθοποιός στην εν λόγω παράσταση που “μαγειρεύει” με πολύ όρεξη και μεράκι η Μαριάννα Κάλμπαρη, η οποία διευθύνει αποτελεσματικότατα το Τέχνης. Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Ρένη θα “υπάρχει” στην δουλειά με μια ποιητική υπόσταση, απαγγέλοντας στίχους των έξοχων Τάσου Λειβαδίτη, Γιάννη Σκαρίμπα κ.α. Γουστάρει τρελά που συμπράττει στην εν λόγω φιλόδοξη παράσταση με απόφοιτους και μαθητές της δραματικής σχολής του Τέχνης, αλλά και με ανθρώπους απο χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Το γερό ραντεβού δίνεται στο Πειραιώς 260 στις 30-31 Ιουλίου και δεν θα το χάσουμε φυσικά…με την καμία. Λάβετε θέσεις.

01.17 Και μια και ο λόγος για την Κυρία Ρένη Πιττακή να σε ενημερώσω ότι η «Ηλέκτρα» στην οποία ερμήνευε έξοχα την Κλυταιμνήστρα, ρίχνει αυλαία αύριο στο Badminton. Η κρίση και οι χαλεποί καιροί “χτύπησαν” και την κατά Κιμούλη Ηλέκτρα που δεν πρόλαβε καν να ανεβεί και αυτήν του Ευαγγελάτου… Τι κρίμα. Πολύ κρίμα.

01.20 Αλέξανδρος [Ρήγας πάντα], Μπέσυ Μάλφα και Ρένος Χαραλαμπίδης δεν θα λένε “Χωρίζουμε λέμε” μόνο στην σκηνή του θεάτρου Αθηνά απο Πέμπτη έως και Κυριακή αλλά θα κάνουν και μια μικρή περιοδεία σε κοντινά μέρη αρχικά κι έπειτα σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη-πιο άμεσα… χτυπάνε Σαρωνίδα, Βεάκειο, Σαλαμίνα. Εκεί, γύρω στον 15Αύγουστο κατηφορίζουν απο ότι μαθαίνω Κρήτη, αλλά θα στα πω τότε αναλυτικά, γιατί μου μπερδεύεσαι τελευταία… Σε αφήνω και τα ξαναλέμε!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO