Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 22/7/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

00.10 Το ολοκαίνουργιό του έργο-όχι, δεν έχει ακόμα τίτλο! - ολοκληρώνει στην Αίγινα όπου βρίσκεται ο άξιος Θοδωρής Αθερίδης κι όσοι έχουν πάρει πρόγευση λένε τα καλύτερα. Έχει «κλείσει» και καλή διανομή - δίπλα του θα δούμε και Ρένια Λουιζίδου και Πέμυ Ζούνη και Λευτέρη Ελευθερίου και Ευαγγελία Συριοπούλου και Φωτεινή Αθερίδη-, οπότε θα περάσουμε καλά και πάλι μαζί του στο Μικρό Παλλάς. Δαγκωτό.

Με Βίσση στο ίδιο θέατρο, δεν σου έχω κανένα νεότερο. Το ψάχνουν, το ξανακοιτάνε, θα μου πουν και θα σου πω κι εγώ, αλλά αργότερα...

 

00.12 «Έσκασε» είδηση-ειδησάρα και δεν μπορούσα να την κρατήσω για το πρωί γιατί κινδύνευε να καεί. Την «ανέβασα» λοιπόν στο Facebook και τώρα τη γράφω κι εδώ: η χαρισματική Μαρίνα Ασλάνογλου [αδυναμία μεγάλη] θα συμπρωταγωνιστήσει με τον «πολύ» Σταμάτη Φασουλή στο δυνατό έργο "Le Pere" του  Florian Zeller που θα δούμε σε σκηνοθεσία του στο “Δημήτρης Χορν”. Την διεκδίκησαν πολλοί, εκείνη όμως βρήκε πιο ενδιαφέρουσα την δική του πρόταση. Σωστή!

Να σημειώσω εδώ, ότι η ηθοποιός θα έχει «μαραθώνιο» αφού πέρα από τη δουλειά αυτή, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον τοπ  Άγγελο Παπαδημητρίου και την ανερχόμενη Λίλα Μπακλέση στην «Ουσάκοβα» που ετοιμάζει η ικανή Κίρκη Καραλή για το «Βασιλάκου».

00.15  Άκου τι συνειρμό έκανα! Έγραψα για  την Μαρίνα που «το έσκασε» από το Εθνικό και την «Πιαφ» στην πρώτη ανάγνωση που έκαναν και πήγε το μυαλό μου σε αυτό που σου έγραψα για το ότι δεν θα δούμε πάλι την παράσταση στο «Κοτοπούλη-Ρεξ». Πιέστηκε, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μου λένε φιλικοί κύκλοι της , από τις πέντε τρίωρες παραστάσεις που έδινε την εβδομάδα ,ζήτησε να κοπούν κάποιες γιατί δεν άντεχε, δεν το δέχτηκαν, της έκαναν και στενότατο μαρκάρισμα από την δισκογραφική που καθυστερεί τη νέα της δισκογραφική δουλειά και έτσι δήλωσε την παραίτησή της σε κακό χάλι. Οι ίδιες πηγές λένε πως το κλίμα ήταν θετικό στο Εθνικό κι ότι εκ της διευθύνσεως της είπαν ότι είναι ανοιχτοί σε νέα συνεργασία τους... Αυτά, για να έχω και την «άλλη» πλευρά. Όπως έχω και μια πληροφορία ενδιαφέρουσα που θέλει την τραγουδίστρια να έχει «κλείσει» απ’το Γενάρη εμφανίσεις στην περίφημη «Ακτή Πειραιώς» με την ικανότατη Φωτεινή Βελεσιώτη. Αυτό!

00.20 Οριστική είναι η απόφαση να μην περιοδεύσουν οι «Άντρες έτοιμοι για όλα», ενώ δεν πρόκειται να «ταξιδέψει» τελικά το «Κτελ». Πληροφορίες μου καινούργιες λένε ότι δεν θα γίνει μάλλον η επιθεώρηση του Γιώργου Βάλαρη με Χρύσα Ρώπα, Παύλο Κοντογιαννίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Σωτήρη Καλυβάτση κ.λ.π.Η διάθεση υπήρχε, αλλά η κρίση δεν το επέτρεψε. Δύσκολο το «σκηνικό» που θυμίζει τρελό θρίλερ.

00.22 Ποιός θα «χτυπήσει» στο «Πειραιώς 131» που ανήκει στους Παναγιωτάκη-Κούρκουλα; Με τα άλλα θέατρα έβγαλαν άκρη, αλλά με αυτό για την ώρα «ψάχνονται» για τα καλύτερα. Για να δούμε τι θα δούμε, γιατί μυρίζομαι κρυφό άσο...

00.30 Όσο για το Παλλάς είναι «κλειδωμένα» όλα και δεν αλλάζει τίποτα. Το μενού διαθέτει επανάληψη «Κύκλου με την κιμωλία», «Billy Elliot» και μετά «Όπερα της πεντάρας». Σκόρδα.

02.50 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Άντε τώρα μετά από τόσες βότκες να γράψω την είδηση και να στείλω το ανανεωμένο κείμενο στη Σταυρούλα μου. Βαθιά ανάσα και πάμε. Θυμάσαι που σου πρόδωσα πρώτος ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης και η αρτιVITIES του μαζί με το Φιλοθέατον του Τάσου Παπανδρέου πήραν το «Κιβωτός» και ετοιμάζουν διάφορα καλούδια; Έγραφα για το «Κουρδιστό πορτοκάλι» και την «Εποχή του κυνηγιού», το «Μόνος με τον Άμλετ» και στο... μενού «έσκασε» και ο «Ταρτούφος» στον οποίο θα δούμε τους Χειλάκη-Μαξίμου-Μπαξεβάνη- Μπέζου-Βάρθη κλπ. Ποιά είναι η ειδησάρα [!] σε αυτό; Ότι «πολιορκούν» την λατρεμένη Κυρία Ρούλα Πατεράκη για να ενσαρκώσει τη μητέρα του Οργκόν κι εκείνη γουστάρει τρελά...Μακάρι να κάτσει το «μαγείρεμα» αυτό γιατί όπως και να το κάνεις η Πατεράκη είναι μέγας άσος... Με το δεξί παιδιά και σκόρδα, σκόρδα πάρα πολλά.

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO