Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 24/7/2015

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

01.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. «Ο Πύργος της...μίζας»! Αυτός είναι τελικά ο τίτλος που επέλεξαν οι «δαιμόνιοι» Ρέππας-Παπαθανασίου για την ολοκαίνουργια, ξεκαρδιστική φάρσα τους που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο «Ακροπόλ» με την δική τους σκηνοθετική υπογραφή φυσικά... Πρώτος σας πρόδωσα ότι οι δύο τους έγραψαν νέο έργο, πρώτος ότι πρόκειται για μια φάρσα που αφορά την οικονομική κρίση που μαστίζει την καθημερινότητά μας, πρώτος και τον γερό θίασο που έκλεισαν - Κόκλας, Αντωνόπουλος, Τσιμιτσέλης, Πούλης, Ιωάννου, Βογιατζάκη, Χοροζίδου, Βλαβιανού, Λάμη, Νάκα-. Και τώρα, αφού το κυνήγησα τρελά, αλίευσα και τον τίτλο της δουλειάς που είναι εξαιρετικά εμπνευσμένος και ό,τι πρέπει για την εποχή. Όσο για το στόρι; Μια οικογένεια νεόπλουτων προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα και δόλιες μεθόδους να ξεφύγει από το οικογενειακό της αδιέξοδο.

01.30 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. 2. Ο Χρήστος Στέργιογλου θα πρωταγωνιστήσει στον φιλόδοξο Γαλιλαίο που όπως πρώτος είχα γράψει πρόκειται να παρουσιάσει στο Εθνικό Θέατρο τον χειμώνα ο ικανός Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Αρχικά, είχε κλείσει για την δουλειά ο χαρισματικός Κύριος Γιώργος Μιχαλακόπουλος, όμως προσωπικοί του λόγοι –δεν υπάρχει ίντριγκα, μην ψάξεις άδικα! - τον οδήγησαν στο να μην είναι σε αυτήν.

01.34 Ο εξαίρετος Χρήστος Στέργιογλου ανήκε ήδη στο δυναμικό της πρώτης κρατικής σκηνής μας και επιλέχτηκε ως ο ιδανικότερος για τον πρώτο ρόλο του αριστουργήματος του Μπρεχτ. Μπορεί να ατύχησε όσον αφορά την πολύπαθη    «Πιαφ»  όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - τα θυμάσαι που στα είπα ότι εκείνη δήλωσε παραίτηση και στο... καπάκι ναυάγησε η επανάληψη της δουλειάς!-  αλλά ευτυχώς ήρθε η υπέροχη πρόταση για τον αληθινά φιλόδοξο «Γαλιλαίο». Αναμένουμε.

01.40 Στο πλευρό του θα δούμε τον Κύριο Γιώργο Μοσχίδη,την τάχιστα ανερχόμενη Αμαλία Αρσένη,τον άξιο Δημήτρη Πασσά,τον ικανότατο Σταύρο Σβήγκο κλπ. Μαθαίνω όλη την διανομή και επανέρχομαι δριμύτερος...

01.44 Καρφίτσα δεν έπεφτε στις «Ευμενίδες» της –θεάς-Στεφανίας Γουλιώτη, sold out είναι ο «Ιούλιος Καίσαρας» ανυπομονώ να δω και εξαιρετικά πηγαίνει και η «Βερενίκη» που θα πάω το Σάββατο... Πολύ αισιόδοξο το μήνυμα! Το θέατρο ζει και μας δίνει τεράστιο φιλί ζωής.

01.45 Λάβατε θέσεις για «Εκκλησιάζουσες» ή όχι ακόμα; Μετά μην γκρινιάζετε που «παίζει» να μείνετε εκτός-των φρονίμων τα παιδιά που λένε Και Εθνικό και Μπέζος [αλά...Ζωή, μαθαίνω!]-Ζουγανέλης; Την άλλη Παρασκευή και το άλλο Σάββατο Επίδαυρο, μην μου είστε αδιάβαστοι...

Εδώ χαιρετώ - έχω και άδεια [τρομάρα μου]. Φιλί.

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO