Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Γιάννης Πάριος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Άννα Παναγιωτοπούλου

 

Τι μαγειρεύεται πέραν του «Πλούτου» που «έκλεισαν» Σαββόπουλος και Πανούσης - στην παρέα τους, μου λένε έγκυρες πηγές μου, θέλουν και τον Χαραλαμπόπουλο!- για το καλοκαίρι; Πολλές «συνταγές» στήνονται, πολλές  αλλάζουν κι άλλες αφήνονται στην άκρη-κρίση είναι η αιτία! Για πάμε  να δούμε τι «παίζει» για να έχετε μια πρώτη  εικόνα  για  την  θερινή σαιζόν. Προσδεθείτε…

- Ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος με το Τζίμη Πανούση [!] ετοιμάζονται να κατέβουν στο αργολικό θέατρο με τον
«Πλούτο» του Αριστοφάνη ανέβαλε να σκηνοθετήσει ο πρώτος το γνωρίζετε! Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι γίνονται κουβέντες-ζυμώσεις προκειμένου να έχουν ένα ακόμα άσσο στο μανίκι τους, που δεν είναι άλλος απ’ τον χαρισματικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο,  που όμως τον θέλει και ο Γιάννης Κακλέας -μόνιμος συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια. Μήλον της έριδος ο ηθοποιός και δικαίως έχω να καταθέσω. Ο καλύτερος «άσσος»!

- Στις ζυμώσεις είναι η κουβέντα αλλά εμένα έφτασε στα αυτιά μου και πρέπει να σας ενημερώσω για αυτή.
Γίνονται λέει συζητήσεις θετικές για να παρουσιαστεί σε περιοδεία ανά την Ελλάδα το «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη με τον Κώστα Βουτσά στον ρόλο του Μέλιου στην ώριμη ηλικία του, ενώ δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα κρατήσει το ρόλο στην νεαρή του ηλικία-ψάχνουν όμως για τον καλυτερότερο!

-Ξεχωριστή ενότητα γιατί είναι ξεχωριστό θέμα! Για τον ρόλο του αφηγητή, λένε,  πολιόρκησαν με πείσμα τον Γιάννη Πάριο [!]. Ο λαϊκός βάρδος επιθυμεί χρόνια τώρα να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις και σπανιότατα κάνει έστω και περιορισμένες περιοδείες καλοκαιρινές
Θα ψηθεί να αφήσει την Πάρο και την θάλασσά του, για να μετρήσει τα άστρα σε θεατρική περιοδεία; Οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι θετικός! Για να δούμε...

Άννα Παναγιωτοπούλου που επίσης απέφευγε να δουλέψει καλοκαίρι, θα περάσει ένα ακόμα - όπως και το περσινό της - καλοκαίρι, γυρίζοντας την Ελλάδα. Οι πηγές μου την θέλουν να έχει συμφωνήσει να γράψει - σκηνοθετήσει μια ακόμα επιθεωρησιακή δουλειά στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει. Οι κουβέντες της με τον επιχειρηματία Θύμιο Τάγαρη προχωράνε θετικά και η ίδια ψάχνει τους καλύτερους συμπαίκτες για το νέο της στοίχημα. Θα την χάσει και πάλι η Τήνος της.

-Αριστοφάνη θα κάνει ο Θέμης Μουμουλίδης αλλά για την ώρα δεν έχει καταλήξει στο έργο-ταλαντεύεται σε δύο τρία έργα  και  όλα θα κριθούν απ’τους ηθοποιούς που θα  καταφέρει να κλείσει για την διανομή του.

-Θυμάστε που πρώτος σας πρόδωσα ότι τα ισχυρά «Βαφτίσια» των Μουτσινά-Διαγούπη θα περιοδεύσουν και φέτος το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα; Η καινούργια πληροφορία που έχω είναι ότι στην ομάδα δεν θα είναι ο Αργύρης Αγγέλου, αλλά ο Θανάσης Αλευράς που ήταν στην καλοκαιρινή περιοδεία. Για την ώρα ο ικανός ηθοποιός παίζει στο «Όθων και Ποθούλα» στο «Χορν».

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO