Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ. ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Θεατρομανία

Εντός «Βρετάνια» ο Λάκης Λαζόπουλος, εκτός «Χορν» ο Σταμάτης Φασουλής,

εντός «Παλλάς» ο Γεωργούλης - ή με μιούζικαλ για Θεοδωράκη ή για το «Καμπαρέ»!-, εκτός «Εβίτας» ο Μαραβέγιας. Κι ακόμα: Υπάρχει και φιλότιμο για τον Γιάννη Μπέζο; Ναυάγησε οριστικά το «Μερικοί το προτιμούν καυτό»; «Επιστρέφει» στο θέατρο ο Τάσος Παπανδρέου; Πολλές κι αποκλειστικές όπως πάντα ειδήσεις  φιλοξενεί η ολοκαίνουργια γερή «Θεατρομανια» μας! Λάβετε θέσεις και απολαύστε τις!

-Ναι,έγινε πρόταση στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμπράξει στο φιλόδοξο «Καμπαρέ» που «μαγειρεύει» ο Σταμάτης Φασουλής  με τους Ελεονώρα Ζουγανέλλη-Τάκη Ζαχαράτο για τον ρόλο του εραστή της ηρωίδας.
Ναι,τον κέντρισε η ιδέα και για το έργο αλλά και για το νέο «πάντρεμά» του με τον Φασουλή. Ναι, αγαπάει πολύ τα μιούζικαλ. Αλλά όχι, δεν αποδέχτηκε την δελεαστική πρόταση γιατί,όπως υποστήριξε στην παραγωγή, είχε τις ετοιμασίες για την δεύτερη ταινία του-είδηση στην είδηση δηλαδή και ναι,  ετοιμάζει και άλλο χτύπημα στο σινεμά μετά από το «Αν» του. Ποιός θα πάρει τώρα τον ρόλο στο «Καμπαρέ» όμως; Πολλοί οι…μνηστήρες!

-Πολύ «παίζει» το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη,μου λένε, ο οποίος έχει γίνει το απόλυτο «μήλον της έριδος» για την επόμενη χειμερινή σαιζόν. Τον θέλουν πολύ και για το «Χόρτο του Θεού» στο «Χώρα» και για το μιούζικαλ των Ρέππα-Παπαθανασίου για τον Μίκη Θεοδωράκη που θα ανέβει στο «Παλλάς» και τώρα «έσκασε» και η κουβέντα για το «Καμπαρέ» που του πάει γάντι!   Ο ρόλος δεν έχει τραγουδιστικές απαιτήσεις,αλλά μόνο ερμηνευτικές-καλό αυτό για τον Αλέξη που δεν έχει τραγουδιστική δεινότητα!-.Για να δούμε τελικά ποιος θα καταφέρει να τον κλείσει σε δουλειά του.Αναμένω!

-Πάμε και στην «Εβίτα»που «μαγειρεύει» με την σειρά της η Θέμις Μαρσέλλου για τον «Ελληνικό Κόσμο» που έκανε φέτος το «Fame». Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι «κλεισμένη» για τον ομώνυμο ρόλο και για τον ρόλο του
Τσε φέρεται επίσης κανονικά «κλεισμένος» ο  Πάνος Μουζουράκης. Όσο  για τον Περόν; Μετά την άρνηση του Κωστή Μαραβέγια να συμπράξει στην δουλειά, αναλαμβάνοντας τον εν λόγω ρόλο-δεν ενθουσιάστηκε από το «πακέτο» μου λένε!-αναζητείται κάποιος άλλος!

-Κι άλλη είδηση για τη Μαρσέλλου! Μέσα στον επόμενο χειμώνα πέρα από την «Εβίτα»,θα ανεβάσει στην ίδια πάντα στέγη ένα ακόμα αγαπημένο μιούζικαλ που δεν είναι άλλο από την «Άννυ»! Πρόσφατα κλείστηκαν και τα–δύσκολα-δικαιώματα και προχωρά και στη διανομή

Λάκης Λαζόπουλος θέλει να κάνει θέατρο απ’ τη νέα χρονιά και μάλιστα έγινε μια πρώτη κουβέντα με τον Κάρολο Παυλάκη για το «Βρετάνια»-στο οποίο να θυμίσω ότι είναι  καλλιτεχνικός διευθυντής όπως και στο γειτονικό «Αθηνών». Δεν προδίδει ακόμα το πώς και με τι,   αλλά η επιθυμία του είναι να παίξει σ’αυτό  από τον Φεβρουάριου του ’14! Μην το δέσετε όμως…

-Δεν θα παίξει τον ερχόμενο χειμώνα στο «Δημήτρης Χορν» ο Σταμάτης Φασουλής.Τουλάχιστον αυτό παίζει έντονα ως φήμη…Στο εν λόγω ζεστό θέατρο της οδού Αμερικής θα φιλοξενηθεί τις μισές μέρες της βδομάδας και πάλι η Ναταλία Τσαλίκη  με έργο το οποίο  ακόμα αναζητείται και για τις υπόλοιπες γίνεται σκέψη να μεταφερθεί σ’αυτό η εξαιρετική «Ολεάνα» που γνωρίζει και καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στο θέατρο «Εμπορικόν» με τους Καταλειφό και Μιχαλοπούλου.

-Ο ισχυρός θεατρικός-κι όχι μόνο-παραγωγός Τάσος Παπανδρέου ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στο θέατρο και οι πληροφορίες μου τον θέλουν να’χει κουβέντες θετικές με την Ελληνική Θεαμάτων για να πάρει τα «Πειραιώς 131», «Αποθήκη», «Εμπορικόν» και «Κιβωτός».Χέρι στη φωτιά δεν βάζω!Αυτό μου περιήλθε για το «πακέτο» των τεσσάρων θεάτρων,μα μπορεί και να πάρει λιγότερα.Θα μάθω και θα σας πω!

Γιάννης Μπέζος θα σκηνοθετήσει το καλοκαίρι για το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης το έργο «Υπάρχει και φιλότιμο» του Αλέκου Σακελλάριου και οι πληροφορίες μου λένε πως το ρόλο του αγαπημένου…Μαυρογυαλούρου θα κρατήσει ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Μαζί του θα δούμε τους Νεκταρία Γιαννουδάκη, Τάκη Παπαματθαίου κα.

-Ξεχάστε το, τουλάχιστον για τη σαιζόν 2013-2014 το μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό» που έπαιζε έντονα να δούμε στο «Παλλάς» στο δεύτερο μισό της σαιζόν. Ε,πόσα μιούζικαλ να χωρούσε πια ο εν λόγω χώρος αφού θα αγκαλιάσει και το «Καμπαρέ» κι αυτό των Ρέππα-Παπαθανασίου για τον Θεοδωράκη; Πόσα;



Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO