Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Σταμάτης Φασουλής, Πέτρος Φιλιππίδης, Τάνια Τσανακλίδου

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

 

«Όλα για όλα» θα λέγεται το έργο που θα χτυπήσει στο «Παλλάς» μετά το Πάσχα ο Σταμάτης Φασουλής, μεγάλη επιτυχία έχει με το καλημέρα ο Φον...Φιλιππίδης, τρελό μαραθώνιο τρέχει ο Αντώνης Λουδάρος, την ώρα που η Τάνια Τσανακλίδου συνήθισε την γυμνή αλήθεια επί σκηνής! Για πάμε να τα δούμε αναλυτικά όλα αυτά στη Θεατρομανία!

 

-Μπορεί τον καιρό αυτό να κάνει εντατικότατες πρόβες στον «Τζον Γαβριήλ Μπόρκμαν» που θα ανέβει στο  «Δημήτρης Χορν» την Πέμπτη αλλά και στο«Sugar-Μερικοί το προτιμούν καυτό» που προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου,  ήδη όμως σχεδιάζει το επόμενο βήμα του. Ο λόγος για τον ακάματο Σταμάτη Φασουλή που «έκλεισε» να ανεβάσει στο «Παλλάς» κατά τον Απρίλιο ένα έργο που θα διατρέχει την θεατρική μας ιστορία και παράλληλα θα έχει αναφορές σε ότι τη σφράγισε από πολιτικά γεγονότα.   Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας η παράσταση που θα φέρει την υπογραφή  του στα κείμενα  και  την σκηνοθεσία  θα ακούει στον τίτλο «Όλα για όλα» και στο πλάι του στη σκηνή θα δούμε τους Αντώνη Λουδάρο, Τάνια Τρύπη, Θανάση Αλευρά, Μίνωα Θεοχάρη, Νάντια Κοντογιώρη κλπ. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον για το φιλόδοξο αυτό «χτύπημα».

-Και μια και ο λόγος για τον Αντώνη Λουδάρο αξίζει να αναφέρω ότι τον περιμένει ο πιο τρελός μαραθώνιος! Τον καιρό αυτό βρίσκεται με το «Θα σε πάρω να φύγουμε» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης-σπάει πόρτες μου λένε!-και μετά θα κατέβει μ’αυτό και πάλι στο Badminton-δες 20/11 με μέσα Δεκέμβρη-. Στην συνέχεια  θα χτυπήσει στην παράσταση για τη Βέμπο που μαγειρεύει ο Πέτρος Ζούλιας με την Μαρινέλλα και μετά το Πάσχα θα είναι στο «Όλα για όλα»!

Αν νομίζετε ότι σταματά εκεί το τρέξιμό του, γελιέστε! Θα γυρίσει όλη την Ελλάδα με το «Θα σε πάρω να φύγουμε» για να γυρίσει πίσω και να ξεκινήσει πρόβες για το part two του «Θα σε πάρω», το «Θα περάσει κι αυτό».  Κουράγιο...

-Μπορεί η  οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει και το θέατρο, στις  παραστάσεις που έχουν δύναμη και δυναμική όμως η πλατεία γεμίζει πάραυτα. Εξαιρετικά ξεκίνησε ο «Φον Δημητράκης» στο θέατρο «Μουσούρη» με τον Πέτρο Φιλιππίδη μια και συστήθηκε στο κοινό με τον καλύτερο τρόπο και διαφημίστηκε από στόμα σε στόμα από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε.Καλοτάξιδος- και με σκόρδα γιατί υπάρχει πολύ κακό μάτι.

-Κι ένα γερό παρασκήνιο για το «Cabaret»του Κωνσταντίνου Ρήγου. Στις τελευταίες πρόβες που γίνονταν η Τάνια Τσανακλίδου έκανε μια σκηνή με την Νάντια Μπουλέ και ένα χορευτή. Η εν λόγω σκηνή είχε γίνει πολλές φορές, αυτή την φορά όμως έγινε όπως θα παιζόταν  στην παράσταση με τον νεαρό να μένει τυλιγμένος με μια πετσέτα γύρω απ’τη μέση του,η οποία κατά τις οδηγίες του Ρήγου θα έπεφτε.  Και όντως η πετσέτα έπεσε,χωρίς όμως να έχει ενημερωθεί η Τάνια Τσανακλίδου που έμεινε εμβρόντητη. Όλοι έσκασαν στα γέλια-όπως άλλωστε κι εκείνη όταν κατάλαβα τι συνέβη!

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η καλή ηθοποιός και τραγουδίστρια αποθεώνεται καθημερινά για τις επιδόσεις της στην παράσταση. Ελπίζω να ήρθε για να μείνει και να μην την χάσουμε πάλι στις Μηλιές του Πηλίου-ζηλεύουμε πολύ! 

 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO