Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΪ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

George Cloney, Πάνος Παναγιωτόπουλος

 

Αγαπημένε μου Τζωρτζ

Παίρνω το θάρρος να σε συμβουλέψω, γιατί σε συμπαθώ πολύ και γιατί  φαίνεσαι καλό και φιλότιμο παλληκάρι. (Δεν ξεχνιούνται όσα έκανες για το Νταρφούρ). 

Τζωρτζ, πρέπει να ξέρεις ποιοί και γιατί σου στέλνουν ραβασάκια,  πρόσεχε μη μιλάς με ξένους και μην μπλέκεις με γραφικούς. Περιορίσου στην Τζούλια Ρόμπερτς και στον Μπραντ Πιτ, που είναι χορτασμένοι και δεν θα σ εκμεταλλευτούν ποτέ. Κοτζάμ πολυβραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, προοδευτικός και με έντονη φιλανθρωπική δράση και δεν έχεις έναν μάνατζερ της προκοπής να σε προστατεύει;  Κρίμα δεν είναι, Όσκαρ και Χρυσές  Σφαίρες και εξώφυλλα στη Vogue, ν ανακατεύονται με κακόγουστα κολλητιλίκια για δημοσιότητα;

Μόνο μια δικαιολογία μπορώ να βρω, για τη γκάφα της ανάμιξης σου με τον δικό μας . (Δεν πιστεύω να του απάντησες...) Το ότι μετά από εκείνο το σοβαρό σου ατύχημα, στο πλατό της ταινίας "Συριάνα" το 2005, υποφέρεις γλυκέ μου,  από  αυτά τα καταραμένα κενά μνήμης. Δεν μπορεί, κάποιοι Έλληνες φίλοι και συνεργάτες σου, όπως ο Φαίδων Παπαμιχαήλ η ο   Αλεξάντερ Ντεπλά,   θα σ έχουν ενημερώσει για τα χέρια στα οποία βρίσκεται ο πολιτισμός στην Ελλάδα, σήμερα . Γνωρίζω ότι υπάρχουν κι αγανακτισμένοι Έλληνες κι εκτός συνόρων.  Αλλά το ξέχασες ε;

Τζωρτζ, έχεις διακριθεί ως "καλύτερος ηθοποιός σε κωμωδία" για την ταινία "Brother, Where Art Thou?" Ειλικρινά πιστεύεις, άξιζες εσύ αυτό το βραβείο, όταν υπάρχει ο Πάνος ;

Εδώ στην Ελλάδα λένε γι αυτόν, ότι είναι ο χειρότερος υπουργός Πολιτισμού που έχει περασει απ αυτό το πολύπαθο  πόστο. Καλοχαιρέτας, με το όνομα! Ανικανότερος κι από τον ανεκδιήγητο Λιάπη. (Να, αυτόν θαπρεπε να γνωρίσεις..  θα είχες έτοιμη κωμωδιάρα!)

Εμείς εδώ, γλυκέ μου Τζωρτζ, είχαμε πάντα υπουργούς πολιτισμού, σε επίπεδα διαβίωσης Μαρίας Αντουανέτας, απασχολημένους κυρίως, με το να  μετρούν σχολαστικά τους πόντους του τίποτά τους.. (Ένας διακεκριμένος συναδελφος μου, ο Δημήτρης Μανιάτης από την εφημερίδα ΤΑ ΝΈΑ, έγραψε πως ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στη Σοβιετική Ένωση, θα ήταν θυρωρός σε κολχόζ κομμωτών .)

Η Ελλάδα της επιβεβλημένης λιτότητας, του θυμού και της πείνας,  διακρίνεται για τους νωχελικούς και ποζάτους υπουργίσκους της,  ατομάκια εκτός τόπου και χρόνου, που για το μόνο που αγχώνονται είναι η έκβαση των δημοσίων σχεσεών τους.

Ο τωρινός υπουργός, "ο χειρότερος", που λέγαμε πριν, κάθε  φορά που ανακεφαλαιώνει το παρόν μας, το "στα σκατά χωμένο" μιλάει

α) σαν να παρακολουθεί την κατάσταση από την Κουάλα Λουμπούρ και

β) σαν να τον σάπισε στο ξύλο ο μετριοπαθής αρχηγός να ψηφίσει τα μνημόνια, τα μέτρα, την εκσυγχρονισμένη μιζέρια, την νομιμοποιημένη φρίκη έτσι όπως την πρωτοεννόησαν οι χρυσοκάνθαροι της δυτικής όχθης.

Σε πρόσφατο γιουχάρισμα και πριν καταπιεί υπογλώσσια και σαλοσπίρ κραύγαζε: «Δεν τιμάτε τη χώρα! Δεν τιμάτε τη χώρα!», «Αυτά να τα κάνετε στις συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ», «Δεν βοηθάμε τη χώρα! Την εικόνα της χώρας!», «Τα αριστερά γκρουπούσκουλα που σας καθοδηγούν», «Είστε ευδιάκριτοι και ευδιάκριτες! Δεν είστε καλλιτέχνες! Υπηρετείτε τον ανεξέλεγκτο θόρυβο και την οχλαγωγία!».

Τζωρτζ, στ αλήθεια, ήταν να τον λυπάσαι. Ξέρεις γιατί; Γιατί απλώς, δεν είναι τίποτα συγκεκριμένο. Μόνο ένα κινούμενο ακριβό κοστούμι. Ενα πουκάμισο με τ αρχικά του στο αριστερό φουσκωμένο στήθος. Ηδονίζεται μόνο να προβάρει  μούτες στον καθρέφτη και να χαριεντίζεται με τον Αυτιά,  γλείφοντας τα δάχτυλά του, μετά τη βουτιά σε σιρόπια και σάλια αυλοκολάκων.

Γι αυτό, μακρυά από κακές συναναστροφές.

Υγ1

Επειδή είχες κατοικίδιο, ένα γουρουνάκι, τον Μαξ, ξέρω πως θα με καταλάβεις. 

Υγ2

Έμαθα πως πριν τις δηλώσεις για τα Μάρμαρα,  δήλωσες οτι «Δεν έχω κάνει lifting, όμως έχω ξοδέψει αρκετά για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις. Έκανες δηλαδη Tζωρτζ, ball ironing ε; Να χαρείς μην του βάζεις ιδέες..

http://popaganda.gr/afti-ine-sindikalistes-pou-gioucharan-ton-pano-panagiotopoulo-sto-megaro-mousikis/

http://m.vice.com/gr/read/diamartiria-gelioy-panoy-panagiotopoulou

 

 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO