Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ  Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

 


Πότε θα γίνει η πρεμιέρα του «Ρόλος Μεφίστο»; Συνεχίζει ακάθεκτο ή όχι το «Έτσι είναι αν έτσι αν έτσι νομίζετε»; Ποιος θα παίξει Κινησία στη «Λυσιστράτη»; Ποιο έργο επιθυμεί να ανεβάσει ο Φασουλής και τι μαγειρεύει για νωρίτερα; Γιατί δεν θα δούμε στο «Pricilla» τον Βαλτινό;


Μάθετέ τα όλα μόνο απ’την «Θεατρομανία»!

Στις 24 Μαίου θα γίνει η πρεμιέρα του «Ρόλος Μεφίστο»στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά! Η πολυαναμενόμενη παραγωγή που «μαγειρεύει» για το Εθνικό Θέατρο ο Νίκος Μαστοράκης με ισχυρή ομάδα πρωταγωνιστών-Χατζησάββας, Τοκάκης, Ασλάνογλου, Ψαρράς, Πάνου, Σκαφιδά κλπ-«κλειδώθηκε» πως θα ανέβει στα τέλη του Μάη για να επαναληφθεί του χρόνου. Ελπίζουμε να μην υπάρξει και νέα αναβολή. Αναμένουμε.

Κανονικότατα συνεχίζονται οι παραστάσεις του «πειραγμένου» και ενδιαφέροντος ανεβάσματος του «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε»του Πιραντέλο στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού. Σε συνάντηση που είχε ο διευθυντής του Σωτήρης Χατζάκης με τους άξιους συντελεστές του,τους ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να…πέσει νωρίτερα η αυλαία της εν λόγω δουλειά και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι..

Ο Δημήτρης Πιατάς φερόταν «σίγουρος» για την κατά Ευαγγελάτο «Λυσιστράτη», τελικά όμως θα τον δούμε,όπως ήδη γράψαμε αποκλειστικά στο onlytheater στις «Θεσμοφοριάζουσες» που έχει στα σκαριά ο Γιώργος Κιμούλης. Για τον ρόλο του Κινησία που θα έπαιζε έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα του Γεράσιμου Γεννατά και του Αντώνη Λουδάρου. Ο τελευταίος ήταν σίγουρος πως θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με το «Θα σε πάρω να φύγουμε» μέχρι που έμαθε πως δεν θα γίνει τελικά η περιοδεία. Άφωνος έμεινε κι ο ίδιος και όλοι οι άλλοι ηθοποιοί που για την εν λόγω δουλειά είχαν αρνηθεί γερές προτάσεις.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Πετράκη  θα «ντυθούν» drag queen στο τολμηρότατο μιούζικαλ «Prisila» που θα δούμε στο θέατρο «Badminton». Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι ο ρόλος  που θα κρατήσει ο πρώτος είχε προταθεί  αρχικά στον Γρηγόρη Βαλτινό, ο  οποίος δεν το αποφάσισε λόγω ανειλημμένων του υποχρεώσεων-εκτός κι αν δεν ήθελε να ντυθεί drag queen. Το «όχι» του πάντως έδωσε την ευκαιρία στον Σεργουλόπουλο να γυρίσει στην σκηνή, από την οποία άλλωστε ξεκίνησε.

Ο Σταμάτης Φασουλής που σε λίγο καιρό θα ντυθεί ηλικιωμένη,όπως άλλωστε και ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις ανάγκες του «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» που θα ανέβει στο «Παλλάς» σε δική του σκηνοθεσία, θέλει πολύ να τολμήσει τον πρώτο του Τσέχοφ και πιο συγκεκριμένα με τον σημαντικό«Θείο Βάνια»του. Πιο άμεσο σχέδιο πάντως είναι το ανέβασμα μιας παράστασης στο «Αλίκη»τον ερχόμενο χειμώνα για το οποίο θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Θοδωρή Πετρόπουλο.


Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO