Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 7/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Μέριλ Στριπ

 

03.22 Νοέμβριο θα ξεκινήσουν τα «Φανάρια» και τα περιμένω πως και πως έχω να σου πω. Πρώτα θα πάμε «Μεφίστο» στο Τσίλερ, μετά «Κόκκινα» στον Πειραιά, μετά ξανά Τσίλερ για «Φιλουμένα» και Τέχνης και «Ανταλλαγή». Ωραίος χειμώνας μας περιμένει…Ο Μαστοράκης έχει ήδη τρελές προτάσεις για του χρόνου κι ανάμεσα σε αυτές, υπήρξε και ένας «Γλάρος», αλλά μετά τους δύο φετινούς-σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τους Φιλίππογλου και Βούρο-δεν «τρελαίνεται» να το κάνει, άσε που το είχε ανεβάσει χρόνια πριν στο «Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας» με Δημοσθένη Παπαδόπουλο να «κεντάει» στον Τρέπλιεφ του.

03.25 Κεκλιμένη θα είναι, μου λένε, η σκηνή στον «Αγαπητικό της βοσκοπούλας» και για τον λόγο αυτό στήνεται στον χώρο που γίνονται οι πρόβες σε στούντιο της οδού Δροσοπούλου, ανάλογο σκηνικό για να συνηθίσουν στην συνθήκη αυτή οι ηθοποιοί. Ο Πέτρος Ζούλιας έχει βάλει πολύ μεγάλο «στοίχημα» με αυτή του την παράσταση και δουλεύει με πείσμα για να το κερδίσει… Θα μάθω περισσότερα και θα σου πω. Όχι, όχι. Δεν πήγε ακόμα στις πρόβες ο Μαργαρίτης και δεν νομίζω ότι θα πάει από τώρα… Το κομμάτι του θα «φορεθεί» αργότερα στην δουλειά. Ξέρω και εσύ ανυπομονείς όπως κι εγώ και πολλοί άλλοι.

03.36 Όπως έχεις καταλάβει δεν θα κοιμηθώ ούτε σήμερα. Πάει τέσσερις και νωρίς έχω… επέλαση μαμάς με μαμαδοκαφέδες και μετά τραπέζι με αγαπημένη οικογένεια. Σου γράφω γρήγορα το αποκλειστικό πως η καλή Ευγενία Δημητροπούλου που θα είναι στον «Αγαπητικό της Βοσκοπούλας», «έκλεισε» να είναι και στον «Κύκλο με την κιμωλία» του Γκραουζίνις. Μα όλα εγώ,όλα;


16.10 Έχω τρομερό κουίζ για πρωταγωνιστή που έκανε κρούση σε νεότερό του πρωταγωνιστή να παίξουν μαζί το επόμενο καλοκαίρι και …έφαγε πόρτα,αλλά δεν θέλω να το σπρώξω πολύ, γιατί κουράστηκα με τόσα ανοιχτά «μέτωπα». Σε… τίτλους μόνο στο λέω, γιατί έτσι με σχεδίασαν!

16.12 «Αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και για αυτό αποφεύγω τους ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου». Μέρυλ[Στριπ ναι] αυτό το «Δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου» να μην σου πω ότι το βάζω πια πιο πάνω κι από θεϊκό μότο-ζωής μου «Δεν θέλω ρεαλισμό, θέλω μαγεία». Καμία υπομονή όμως…

16.20 Κι άλλο αποκλειστικό-εδώ ο καλός ο … εμμονικός των αποκλειστικών που λέει κι η Σεμ- «Ναυάγησε», μου λένε η φιλόδοξη συνεργασία των Σοφίας Φιλιππίδου-Ταμίλας Κουλίεβα οι οποίες θα «πάντρευαν» τις δυνάμεις τους στο «Σημείο» με το «Η μάζα είναι για τα μπάζα» του Πέντρο Πιέτρι που θα σκηνοθετούσε όπως ξέραμε ο Σάκης Παπακωνσταντίνου. Μην με ρωτήσεις το πώς και για το γιατί-κράτα την είδηση. Την Σοφία πάντως θα την δούμε να ζει στο Εθνικό «Ευτυχισμένες μέρες» με σκηνοθέτη το Γιώργο Μανιώτη… Παιδιά, φτάνει με τις ανατροπές, των ανατροπών, ω ανατροπές.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO