Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 12/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Καλλιτεχνικός οργασμός για τον Λιγνάδη! «Τρέχει» με λυσσαλέο «γουσταριλίκι»-ας μου επιτραπεί η έκφραση-τα διάφορα project του «Pantheon» και παράλληλα οργανώνει με κέφι το ανέβασμα του «Κρίμα να είναι πόρνη» για το Εθνικό Θέατρο, με την υπέροχη Μαρία Κίτσου.

 

11.25 Η εξαιρετική Κωνσταντίνα Τάκαλου που θα δούμε και φέτος στον έξοχο «Μεφίστο» του Νίκου Μαστοράκη, θα κάνει κι άλλα δύο γερά θεατρικά «χτυπήματα» μέσα στη σεζόν… Θα «ντυθεί» την Λαίδη Μάκμπεθ στον υπέροχο «Μάκμπεθ» που θα ανεβάσει στο φιλόξενο «Από μηχανής» ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τον Άκη Βλουτή στον ομώνυμο ρόλο και αργότερα θα συμπράξει στην φιλόδοξη «Πιαφ» του Ζούλια. Στην παράσταση που θα δούμε στο Εθνικό, η καλή ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μάρλεν Ντίντριχ! Καλή δύναμη να έχει. Καλοτάξιδη…

11.27 Κόλαση έγινε με το αποκλειστικό μου για τον Σάκη Ρουβά που θα τραγουδήσει Θεοφάνους ως… Ηρακλής! Καιρό τώρα γινόταν κουβέντα για ένα γνωστό συνθέτη που θα γράψει τα τραγούδια για την υπερπαραγωγή που θα φιλοξενηθεί στο «Pantheon» με τον Σάκη να επιδίδεται σε Άθλους του Ηρακλή και μόλις χθες κατάφερα να μάθω ότι πρόκειται για τον πολυπράγμωνα Γιώργο Θεοφάνους. Με το που το «ανέβασα», το «αντέγραψαν» κι άρχισαν και τα «πυρά» τύπου: «Ρουβάς-Λιγνάδης-Πατεράκη-Θεοφάνους, μα τι πακέτο είναι αυτό»! Εγώ ξέρω ότι γίνεται δουλειά προσεκτική με τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη να «μαγειρεύει» σκηνοθετικά μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση. Ας δούμε και μετά να κρίνουμε, μην προτρέχετε όμως γιατί «καρφώνεστε» μόνοι σας!

11.35 Καλλιτεχνικός οργασμός για τον Λιγνάδη! «Τρέχει» με λυσσαλέο «γουσταριλίκι»-ας μου επιτραπεί η έκφραση-τα διάφορα project του «Pantheon» και παράλληλα οργανώνει με κέφι το ανέβασμα του «Κρίμα να είναι πόρνη» για το Εθνικό Θέατρο, με την υπέροχη Μαρία Κίτσου.

11.45 Ο Γιάννης Κακλέας μετά τη σαρωτική επιτυχία των «Βατράχων» του-μαζί με τους τοπ «Πέρσες» ήταν το δίχως άλλο, οι καλύτερες του καλοκαιριού!-συζητά να τις βάλει στο «Σχολείον» της Ειρήνης Παππά, για να τις παρουσιάσει σε περιοδεία ανά την Ελλάδα κι όχι μόνο το επόμενο καλοκαίρι. Λεπτομέρειες θα μάθεις στην νέα μου
«Θεατρο-mania» που έρχεται την Κυριακή με την «Real News». Για την ώρα βάζει τις τελευταίες του πινελιές στην διανομή του «Ματωμένου γάμου» που θα παρουσιάσει στο «Βασιλάκου».

11.47 Όχι, η ικανότατη Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου που ξεχωρίζει στο «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» δεν «έκλεισε» για το «Διάνα» όπως ακουγόταν. Δέχτηκε πολλές προτάσεις, μα έχει τις σπουδές της στην δραματική σχολή και δεν θέλει να τις αφήσει πίσω...

12.50 Ολοκληρώθηκε η θίασος-μαμούθ του «Αλίκη». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  μου στην πολλά υποσχόμενη «Ντόλυ, την προξενήτρα» «έκλεισε» πρόσφατα και η έμπειρη κωμική ηθοποιός Νατάσα Κοτσοβού! Να θυμίσω ότι τη σκηνοθεσία κάνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

12.52 Πρωταγωνίστρια της εν λόγω παράστασης είναι η Βίκυ [αδυναμία] Σταυροπούλου που θα ντυθεί τον ομώνυμο ρόλο, χωρίς να έχει χάσει κιλά όπως διαβάζω! «Έκανε δίαιτα για τον νέο ρόλο της» έγραψαν, αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι καμία δίαιτα δεν έκανε και κανένα κιλό δεν έχασε.  Να μην σου πω ότι «έβαλε» κιόλας το καλοκαίρι! Και δεν ξέρω και τι θα «βάλει» στην Σίφνο που θα πάνε για τα γυρίσματα του «Παρταλιού». Μωρέ, έτσι μας αρέσει, πληθωρική και «μπαμπάτσικη».

12.55 Είσαι για μια «Άσκηση φόνου»; Όχι, μην πάει ο νους σου αλλού. Αυτός είναι ο τίτλος της θεατρικής δουλειάς που θα φιλοξενηθεί από τον Οκτώβριο στο «Αγγέλων Βήμα». Πρόκειται για ένα έργο σκοτεινού, ανελέητου χιούμορ που’ χει γράψει ο Victor Cahh και θα παίζεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο σε μετάφραση-σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου. Πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Λασπιάς, Δάφνη Μανούσου και Ιωάννα Σταυροπούλου. Ραντεβού στο «Αγγέλων Βήμα» από τον Οκτώβρη!



 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO