Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 13/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Ξημερώνει Κυριακή! Όχι; Μπερδεύτηκα. Σάββατο θα ξημερώσει, αλλά είναι πολλές οι βότκες, Άρη. Κανονικά θα προχωρήσει τελικά η «Τελετή» του Μάτεσι που «μαγειρεύει» για το «Κιβωτός» ο Αλέξανδρος [Ρήγας πάντα,είπαμε].

 

00.15 Ξημερώνει Κυριακή! Όχι; Μπερδεύτηκα. Σάββατο θα ξημερώσει, αλλά είναι πολλές οι βότκες, Άρη. Κανονικά θα προχωρήσει τελικά η «Τελετή» του Μάτεσι που «μαγειρεύει» για το «Κιβωτός» ο Αλέξανδρος [Ρήγας πάντα,είπαμε]. Είναι «τσουχτερά» τα δικαίωματα, αλλά όλα βαίνουν καλώς. Ολοκλήρωσαν με τον Δημήτρη Αποστόλου την απόδοση του «La prenom» και αρχίζει να «τρέχει» τη νέα βερσιόν «Φονισσών», το νέο έργο που γράφει με Αποστόλου για την «Αποθήκη» και την διανομή της «Τελετής» για την οποία έχει κάνει θετικές συζητήσεις με τις Κωνσταντινίδου-Κωνσταντίνου-Γαλανοπούλου χωρίς να’ χουν πέσει υπογραφές… Μαραθώνιος.

00.27 «Επιθεώρηση των δύο» ή«Χωρίζουμε λέμε». Ένας από τους δύο θα είναι, λέει,ο τίτλος του νέου έργου του διδύμου στο οποίο θα παίξουν οι Νίκος Μουτσινάς-Βασιλική Ανδρίτσου. Εγώ προτιμώ το «Χωρίζουμε λέμε» και το είπα! Για να δούμε. Σου έχω και κουίζ: ποιος νεαρός ηθοποιός που έκλεψε παράσταση σε μια δουλειά που κατέβηκε άρον- άρον, είναι στο στόχαστρο του Αλέξανδρου [Ρήγα πάντα] για την εν λόγω δουλειά που θα ανέβει στο θέατρο της οδού Σαρρή; Μόλις κλείσουν, σου λέω, αλλά ο Τοξότης της ήταν «όλα τα λεφτά». Όλα!

00.40 Μίλησα με Μουτσινά και έλαμπε από την χαρά του. Ναι, καλά πέρασε στο «Δέστε μας», μα «γουστάρει» τρελά την υποκριτική και χαίρεται που ρίχτηκε με πάθος ολοκληρωτικά σ’αυτή: και με τις «Τρίχες» και με το «Χωρίζουμε λέμε».

00.50 Ο Αντώνης Λουδάρος που κάνει εντατικές πρόβες στο «Θα περάσει κι αυτό», «έκλεισε» στον «Κύκλο με την κιμωλία» που πρόκειται να δούμε στο «Παλλάς» στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Άμα θες να μάθεις και ποιοι άλλοι «έκλεισαν» σ’ αυτή τη φιλόδοξη δουλειά που θα υπογράψει ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, διάβασε «Θεατρο-mania» στην «Real News» που έρχεται…Σου έχω πολλά «καλούδια»-και-εκεί. Μην την χάσεις,με τίποτα.

00.55 Όχι, αυτό με τον Αντώνη-αγάπη-Λουδάρο που «έκλεισε» στο «Σπίτι μου,σπιτάκι μου» δεν θα το συζητήσουμε. Προτιμώ όχι. Μην μου πεις ότι δεν ξέρεις ότι παντού «παίζει» παραποιημένος ο τίτλος! «Κανάλι μου, καναλάκι μου». Κόπηκες;

01.10 Η Κατιάνα-αδυναμία-Μπαλανίκα δίνει… ρέστα στις πρόβες του «Ντόλυ, η προξενήτρα» που έρχεται στο θέατρο «Αλίκη». Είναι, μου λένε, σε τρελά κέφια και τους έχει σαγηνεύσει όλους…

01.27 Μπορώ να «πεταχτώ»μια Σύρο στις 20 του τουνού που έλεγε η γιαγιά μου, για να απολαύσω στο υπέροχο «Απόλλων» της το γερό «m/s Flora III» που έφτιαξε με αγάπη η Αλίνα Κοτσοβούλου;  Είναι επετειακή παράσταση για τα ενενήντα χρόνια από την γέννηση της Θείας Μπέμπας και για τα εκατόν πενήντα χρόνια του θεϊκού θεάτρου «Απόλλων». Σάββατο πέφτει; Σούπερ!

01.33 Μαθαίνω ότι τα «Αθηναϊκά Θέατρα» των Παναγιωτάκη-Κούρκουλα αποκτούν σύντομα το δικό τους site που θα έχει και βίντεο-backstage παραστάσεών της, πέρα από φωτογραφικό υλικό και δελτία τύπου-ενημέρωσε για όλες τις γερές παραγωγές… Εγώ [εμείς] μην χάνω [χάνουμε] τα αποκλειστικά μας και ας φτιάξουν ό,τι θέλουν!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO