Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 14/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινά, μαθαίνω,το άκρως φιλόδοξο «I love you κάργα»!Δεν το χάνουμε…

 

04.10 Τρέξε Γιάννη, τρέξε. Έτοιμος για τον νέο του τρελό «μαραθώνιο»είναι ο καλός Γιάννης Τσιμιτσέλης. Όλα θα ξεκινήσουν από το ταξίδι στη Σίφνο όπου θα μείνει για μια εβδομάδα για τα γυρίσματα του νέου κύκλου της λατρεμένης σειράς «Κάτω Παρτάλι»,μετά θα επιστρέψει για να γίνει και πάλι «Άντρας έτοιμος για όλα»,ενώ παράλληλα θα κάνει πρόβες για το «I love you …κάργα» που «μαγειρεύεται»με πολύ κέφι για το «Shamone». Εκεί θα «χτυπά» κάθε Τετάρτη βράδυ-μετά την απογευματινή του «Λαμπέτη» και μετά το ολοήμερο γύρισμα στο «Παρτάλι»- μαζί με μια γερή παρέα στην οποία ανήκει και η Βασιλική-αγαπημένη-Ανδρίτσου,που με την σειρά της θα τρέχει εκεί,από την απογευματινή του «Αποθήκη»και του «Χωρίζουμε λέμε»-τον διάλεξα μόνος μου τον τίτλο!-και μετά από το δεκάωρο γύρισμα που θα έχει στις «Τρίχες»… Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινά, μαθαίνω,το άκρως φιλόδοξο «I love you κάργα»!Δεν το χάνουμε…

16.27 Ανυπομονώ να δω «Άμλετ» δια χειρός Χουβαρδά με Λούλη-Άμλετ, Γερτρούδη-Αμαλία [λατρεία] Μουτούση και Οφηλία-Άλκηστη Πουλοπούλου.Στη «Στέγη» ολοταχώς. Στο… πακέτο το γερό και Θάνος Τοκάκης, που σε λίγες μέρες «βουτά» εκ νέου στο «Μεφίστο».

16.35 Εθνικό-Κτίριο Τσίλερ από 26 Σεπτεμβρίου. Η καλύτερη παράσταση των τελευταίων χρόνων …επιστρέφει,τη φορά αυτή στο Κτίριο Τσίλερ με δύο αλλαγές στη διανομή-χωρίς τον Λογοθέτη και τον Παπαπαύλου,με Μαύρο και Λιάτσο στους ρόλους τους. Ο Τοκάκης-αν όχι ο καλύτερος της γενιάς του, ανάμεσα στους τρεις καλύτερους-θα συναρπάσσει και πάλι ως…Μεφίστο, μαζί με τον δυνατότερο θίασο που φτιάχτηκε την τελευταία δεκαετία: Ασλάνογλου, Σκαφιδά, Ζορμπά, Ψαρράς, Βολιώτη, Χατζησσάββας, Μαλτέζου, Φραγκούλης,Τάκαλου, Κατσαμάνη, Παναγιωτίδης, Μουαγκιέ, Πυργιέρης, Στόλλας,Τζωρτζάκης, Φεζολλάρι, Μανιατάκου. Σπεύστε από τώρα για εισιτήρια, θα γίνει πάλι ο τρελός ο πανικός.S old Out μυρίζομαι…

16.45 Στις δέκα το πρωί ξεκινάμε πρόβες για το «Μεφίστο» στο Εθνικό και κυκλοφορούν όλοι με …ορό καφέ σε πεταλούδα, εκτός του σκηνοθέτη, του αγαπημένου Θείου Μαστ [Μαστοράκης]που ξυπνά έτσι κι αλλιώς…αχάραγα. Πάλι καλά που δεν τους πάει στις οκτώ-τότε θα πήγαιναν το δίχως άλλο…κατευθείαν!Ο ίδιος πάντως τρέχει ασταμάτητα,αφού μετά περνά στις πρόβες των «Παράνομων φιλιών-κόκκινων φαναριών» που θα δούμε στον Πειραιά. Πού θα πρωτοτρέχουμε;

16.50 Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνει ένα ακόμα ραντεβού του Αλέξανδρου[Ρήγα,ναι!] και του Γιάννη Παπαμιχαήλ προκειμένου να…τα βάλουν πάλι κάτω για το μιούζικαλ που θέλουν να γίνει πολύ και οι δύο για την Αλίκη…Ο Γιάννης είναι πολύ θερμός για να προχωρήσει το «έργο» και θέλει να’χει δίπλα του δυνατό «σύμμαχο»!

17.10 Αύριο «Ματωμένος γάμος» -δεν το χάνω. Και όχι, δεν κάνω πάλι λάθος την ημέρα. Ξανά στο «Πειραιώς 260» και μετά ξανά εκεί για την θεϊκή «Πάπισσα Ιωάννα»-θέλω να την ξαναδώ.

17.20 Αρκεί για σήμερα.Σταυρούλα, τρέξτο το! Ουπς, γιορτάζει το πολύπαθο κοριτσάκι μου, άρα θα…περάσω σε άλλα χέρια για να «ανέβω». Τις καλύτερες ευχές μου, στο καλύτερο κορίτσι…

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO