Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 16/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 

12.40 Βόμβα1. Ο Γρηγόρης Βαλτινός δεν θα ανεβάσει τελικά το «Λα Πρενόμ» στο θέατρο «Ιλίσια» γιατί υπήρξαν προστριβές-εντάσεις και διάφορα «σκηνικά» απείρου κάλλους που οδήγησαν στο να μην γίνει η δουλειά. Με το που  πήγε στο θέατρο η γερή διασκευή των Ρήγα-Αποστόλου, μέλη του θιάσου είχαν τις αντιρρήσεις τους ως προς το «πείραγμα» που έκαναν σ’αυτό, αυτό έφερε διαφωνίες και συγκρούσεις και το αποτέλεσμα είναι το εξής: ο Βαλτινός ψάχνει νέο έργο για το «Ιλίσια» στο οποίο θα έχει δίπλα του την Ρένια Λουϊζίδου και το «Λα Πρενόμ» θα ανέβει στο «Διάνα».

12.44 Βόμβα2. Άρα δεν θα γίνει εκεί το «Τομ, Ντίκ και Χάρι» που είχε «κλείσει» ο Γιώργος Βάλαρης; Όχι, γιατί το εν λόγω έργο του Ρέι Κούνει θα «πάει» στο «Κιβωτός», για να ανέβει στο «Διάνα» το «Λα Πρενόμ». Πάρτε μια ανάσα γιατί έρχονται κι άλλες αναταράξεις. Ο Ρήγας  με τα νέα δεδομένα θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Λα Πρενόμ» κι αυτή τη στιγμή τρέχει για να κλείσει θίασο. Και τώρα μια βαθιά ανάσα θέλω.

12.46 Βόμβα3η.  Μέχρι τώρα ξέραμε ότι στο «Κιβωτός» θα ανέβει η «Τελετή» του Παύλου Μάτεσι με την σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξανδρου [Ρήγα πάντα]. Αφού λοιπόν πάει εκεί το έργο του Ρέι Κούνει, τι θα γίνει; Η απάντηση είναι Ξεχάστε την «Τελετή» τουλάχιστον για φέτος-αυτό όπως καταλαβαίνετε ξεκινά νέα «καραμπόλα» αφού για την δουλειά συζητούσαν θερμά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Άβα Γαλανοπούλου, η Καίτη Κωνσταντίνου κλπ. Μα πόσες ανατροπές πια;
Για την ιστορία πάντως να αναφέρω ότι είναι εξαιρετικές οι σχέσεις Βαλτινού-Ρήγα παρά τις «εκρήξεις» που σημειώθηκαν στο «Ιλίσια» από άλλους…

12.49 Χωρίς ανάσα γράφω και μ’αρέσει που λέω σε σας για βαθιές ανάσες! Τι είναι αυτό που ζω!

12.57 Βόμβα4η.Ναι, ισχύει ότι ο Μίνως Θεοχάρης δεν θα είναι στην «Ντόλυ, την προξενήτρα». Ο ίδιος έχει ενημερώσει πως οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή για λόγους υγείας πολύ δικού του ανθρώπου, αλλά το ότι το έκανε ενώ είχε στηθεί μεγάλο μέρος της παράστασης,έφερε «εκρήξεις» και στο «Αλίκη»…
Τον ρόλο του πάντως, ανέλαβε ο καλός Αχιλλέας Σκεύης που είχε κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο παιδάκι ακόμα στην ταινία του Αγγελόπουλου «Μια αιωνιότητα και μια μέρα»… Τρέχει να τους προλάβει!

13.04 Βόμβα5η. Άκυρο το ότι η Ματσούκα θα είναι στο «Πονηρό πνεύμα» που ετοιμάζει για το «Γκλόρια» ο Σταμάτης Φασουλής. Μίλησε μαζί του, προσπάθησε να την πείσει, όμως εκείνη, είχε κλείσει για την «Έντα Γκάμπλερ» με τον Ρήγο και δεν έκανε πίσω…Εμένα μου το είχαν πει ως «κλειδωμένο», αλλά δεν ήταν.
Σύμφωνα με τις σωστές πληροφορίες μου στη δουλειά «έκλεισε» η Ντορέττα Παπαδημητρίου κι έτσι στο «Πνεύμα» θα δούμε Μουρατίδη-Μανέ-Παπαδημητρίου-Τριανταφυλλίδου.Όλα εγώ πια;

13.10 Δεν φαντάζομαι να θες κι άλλα! Τρέχω να στείλω Ατζέντα για να ανέβει …τώρα[!],με την ελπίδα να μην γίνουν κι άλλες ανατροπές στην διαδρομή!


Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO