Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 20/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

 Λίγο μετά τον «αέρα»του «Feeling Good» της Σεμ και λίγο πριν βγω για βότκες,να προλάβω να γράψω ότι πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα με τον Γιάννη-αδυναμία-Μπέζο στο«Βρετάνια».

 

23.40 Λίγο μετά τον «αέρα»του «Feeling Good» της Σεμ και λίγο πριν βγω για βότκες,να προλάβω να γράψω ότι πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα με τον Γιάννη-αδυναμία-Μπέζο στο«Βρετάνια».Το υποδόριο χιούμορ του το λατρεύω.  Όπως αγαπώ και το ταλέντο που έχει στην σκηνή και τη ζωή. Τον παρακολουθούσα στην φωτογράφιση για το «Ένας ήρωας με παντόφλες» να φροντίζει και το πιο νέο παιδί της διανομής-μαθητές του απ’την σχολή όλα τα νέα παιδιά της παράστασής του… Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όλο το backstage και οι λεπτομέρειες σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που ε-ε-ερχεται. Ε,ναι,τι φωτογραφία θα έχω στη νέα μου Ατζέντα; Αυτή που βγάλαμε μαζί. «Ξέρω,ξέρω, θα την βάζεις συνέχεια τώρα» έλεγε. Ε,με ξέρει…
 
23.44 Πριν βγω να σου πω ότι γούσταρα πολύ το «πακέτο»της εκπομπής και το «παιχνίδι»με την Σεμ,μα πιο πολύ χάρηκα το ότι ο τοπ Θοδωρής Αθερίδης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μου για το «Αργά»και είπε και λεπτομέρειες για αυτό…Νομίζω ότι θα «σκίσει»-και-σ’αυτό ο Θοδωρής. Και δη στο Action24 που θα κλέψει παράσταση.

23.48 Η νύχτα με καλεί[!],αλλά θέλω να σου πω πως «έκλεισε»και ο τελευταίος…Λεονάρντος για το γερό «Leonardo’s Ring»που «επιστρέφει» στο Studio Κυψέλης, σε σκηνοθεσία πάντα Γιώργου Λιβανού,με νέα διανομή την οποία «ανέβασα» αποκλειστικά πριν μέρες.Τώρα επανέρχομαι για να σου προδώσω ότι το νέο μέλος που… προστέθηκε στην «ομάδα»είναι το τάχιστα ανερχόμενο μοντέλο Γιώργος Γαστεράτος,ο οποίος δουλεύει τρελά σε Ελλάδα-εξωτερικό και όλοι λένε για την ομοιότητά του με τον extra hot Ryan Gosling-πάτα Google και δες!

23.52 Κι επειδή ξέρω ότι «χτύπησες» το όνομά του και «κάηκες»από το hot του «σκηνικού»να σου προδώσω ότι ο Γαστεράτος πρόκειται να εμφανίζεται ολόγυμνος στην σκηνή αφού αυτή είναι η επιταγή των ρόλων που ανέλαβε. Όλη η παράσταση έχει γυμνό και οι περισσότεροι ηθοποιοί μένουν όπως τους γέννησε η μάνα τους σε αυτή, ομοίως λοιπόν θα πράξει και ο… δικός μας Gosling. Ουρές προβλέπω να γίνονται. Φεύγω τώρα έχω αργήσει…Μιλάμε αργότερα.

03.20 Εγώ πότε θα κοιμηθώ μην το ρωτάς…
26 Σεπτεμβρίου ραντεβού στο Εθνικό Θέατρο της Αγίου Κωνσταντίνου για το «Μεφίστο»,την καλύτερη παράσταση της χρονιάς,να μην το… κουράζουμε.Έχω «κλείσει» ήδη για πρεμιέρα.

03.22. Για την ώρα το «μενού» έχει Κηποθέατρο Παπάγου για Νίνα Λοτσάρη και «Exotica-the concerts»την Κυριακή[αχ,Σκορδάλλη μου]και την επομένη έχω Πατεράκη-Λιγνάδη παρακαλώ στο «Μανιφέστο του πολέμου». Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού», όπως σου έχω ξαναπεί. Εγώ Δευτέρα, εσύ κανόνισε ή την ίδια μέρα, ή Τρίτη. Μην το χάσεις. Έχω όμως…τεράστια γκάμα, μη μου πεις. Από την Λοτσάρη στον Θουκυδίδη…

03.45 Αυτό που έχω και γυμναστήριο [χωρίς γέλια και σχόλια παρακαλώ] το πρωί και κάθομαι και σου γράφω,να το κοιτάξω…Έχω αποκλειστικό για τον καλό Δημήτρη Αλεξανδρή ο οποίος, μου λένε οι έγκυρες πηγές μου, έκλεισε να παίξει στο μιούζικαλ «Πιαφ»που όπως πρώτος έγραψα-να τα λέμε αυτά- θα ανέβει στο Εθνικό από Ζούλια με Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χρήστο Στέργιογλου, Μαρίνα Ασλάνογλου, Κωνταντίνα Τάκαλου,Τάσο Πυργιέρη κλπ. Και μια και ο λόγος για τους τρεις τελευταίους να σου πω ότι ξεκινάνε πρόβα για το «Μεφίστο» στις…9.30 το πρωί, με ορούς καφέ. Για λίγες μέρες ακόμα, αφού μετά πάνε βράδυ γιατί πλησιάζει η πρεμιέρα τους. Μα 9.30 θείε Μαστ;

03.50 Οι προσπάθειες που γίνονται για να γίνει τελικά το«Λα Πρενόμ» στο θέατρο«Ιλίσια» είναι πολλές, μα πρέπει να βρεθεί κατάλληλη παρτενέρ για τον Βαλτινό. Ελπίζω να δοθεί η λύση και να «τρέξει»η δουλειά για την οποία έπεσε ιδρώτας κι αγωνία. Θα μάθω λεπτομέρειες και θα σου πω.

03.52 Κενός παραμένει ο ρόλος της αλβανίδας πόρνης στις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», οι οποίες θα «επιστρέψουν» στο «Πειραιώς 131». Η Δραγούμη «την έκανε» για τον «Ηρακλή» του Ρουβά και ψάχνουν να βρούνε μια ωραία που να τα λέει.Όσες πιστές προσέλθετε. Να κοιμηθώ;

18.20 Ύπνος λίγος,τρέξιμο πολύ σε διαδρόμους, ποδήλατα, λάστιχα, ελλειπτικά, καφέδες και ξανά ύπνος. Να μην ξεχάσεις να πάρεις Real News!Το μενού κι εδώ τρελό και η γκάμα μεγάλη:από θεϊκό Παρτσαλάκη να «τα χώνει» αλύπητα και αποκλειστικό παρασκήνιο από το γύρισμα του «πολύ» Γιούρκα Σεϊταρίδη στις «Τρίχες»,μέχρι –επίσης-αποκλειστικό για όσα έρχονται στο γερό «Κάτω Παρτάλι»και πολλές ειδήσεις θεατρικές.
Σ’αφήνω τώρα.Τα λέμε αύριο .Θα το…κάψουμε απόψε κυρ Γιούρκα μου-κατά το Θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε της Αλίκης. Χωρίς σχόλιο…

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO