Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 21/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

 

03.45 Θες είδηση τώρα, σε ξέρω. Ο καλός Στέλιος Διονυσίου που όπως πρώτος έγραψα θα παίξει- τραγουδήσει στο «Πριν το χάραμα»των Ρέππα- Παπαθανασίου, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες πέρα από την έτσι κι αλλιώς εξαιρετική φωνή του, με την υποκριτική του δεινότητα…Τόσο η Σοφία Βόσσου όσο και η Κατερίνα Κούκα που επίσης συμπράττουν στην φιλόδοξη δουλειά, έχουν δοκιμαστεί και επιτύχει υποκριτικά, μα ο Διονυσίου δεν είχε δείξει…τι ψάρια πιάνει ως τώρα στο είδος και είναι λέει δεινός ψαράς! Οι έγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι παίζει τον Μανώλη, έναν λαϊκό τραγουδιστή,ο οποίος είναι ζευγάρι με την Νανά [δες Σοφία Βόσσου] που του κάνει τη ζωή ποδήλατο με τη ζήλια της-ένα Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε φαντάσου... Είναι άμεσος πολύ, μου λένε κι έχει και χιούμορ. Κι από φωνή … φωνάρα, να μην τα ξαναλέμε αυτά!

03.55 Αυτό με την Απαγορευμένη, φέρνει και… αναποδιές. Έγραψα πως είναι στην χώρα μας ο «πολύς» Μπρους Μάγιερς, μέλος της dream team του Πήτερ Μπρουκ για τις πρώτες γερές συναντήσεις για τις «Δούλες» που θα ανεβάσει τον Μάρτη στο Εθνικό με τις Παπαληγούρα, Κίτσου και Σαουίς-το «πρόδωσα» και στον αέρα του «Feeling Good» της Σεμ!- και ενώ είχαμε «κλείσει» συνέντευξη,προέκυψε εμπόδιο. Ξαφνικά κι εκεί που κανείς «ρεπόρτερ» [!] δεν ήξερε ότι είναι εδώ, βρέθηκε να έχει κανονίσει κάτι άλλο, αλλού και θα το κάνουμε Δεκέμβρη που θα ξαναγυρίσει για τις πρόβες! Ας πρόσεχα.

03.57 Κι άλλη είδηση που αφορά αυτή τη φορά τον Απόστολο Κρίτσα, καλό ηθοποιό που έχει εντυπωσιάσει σε αρκετές παραγωγές -με πιο πρόσφατη το γερό«Shopping and fucking» που είδαμε πέρσι-, ο οποίος θα «χτυπήσει»φέτος σε δύο θεατρικά ταμπλό. Θα τον δούμε και στο «Leonardo’s Ring» που «επιστρέφει» με νέα διανομή στο «Studio Κυψέλης» του Γιώργου Λιβανού και στο υπέροχο παιδικό μιούζικαλ «Ο ψαράς και η ψυχή του» του έμπειρου Μιχάλη Κουκουλομάτη. Ο ηθοποιός κάνει εντατικές πρόβες και στις δύο δουλειές :η μια τον θέλει σε διάφορους και διαφορετικούς gay ρόλους και ολόγυμνο στην σκηνή και η άλλη τον θέλει να «ντύνεται» έναν ψαρά ο οποίος ερωτεύεται μια Γοργόνα...Το έργο του Όσκαρ Ουάινλτ είχε ανέβει επιτυχώς πέρσι στο «Αργώ» και φέτος πρόκειται να φιλοξενηθεί στον «Ορφέα»…

15.10 Να μην το σχολιάσω που κοιμήθηκα για …μισή ώρα μόνο και να «περάσω» στο ότι ο Γιώργος-αδυναμία-Χρυσοστόμου ξαναγυρνά στο «Μπρίκι» της πλατείας Μαβίλη για να παίξει μουσικάρες με τον τρόπο που ξέρει-μα παντού ταλαντούχος;-.Σήμερα Κυριακή, αύριο Δευτέρα και την άλλη Δευτέρα 28/9. Ραντεβού εκεί ναι, χωρίς συζήτηση.Κι ανυπομονώ να δω ξανά «Ρινόκερο» γιατί αγάπησα την δουλειά… 15.12  Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης «έκλεισε»να παίξει στον «Λάκκο της αμαρτίας» που έχει στα σκαριά για το Εθνικό ο Πέτρος Φιλιππίδης-στην ίδια δουλειά θα’ναι και ο Μάξιμος Μουμούρης και ο Λαέρτης Μαλκότσης, αλλά και η Αλεξάνδρα Παντελάκη από ό,τι μαθαίνω…Ο Λεωνίδας έχει πρώτα την επανάληψη του Ντοστογιέφσκι που έκανε για το Φεστιβάλ, ενώ το «μενού» του έχει γυρίσματα στη Σίφνο-φεύγουν την Τρίτη μαζί με Σταυροπούλου, Κοντογεώργη, Τσιμιτσέλη, Θεοχάρη και Δαμάνη!-αλλά και διαφημίσεις, οι οποίες του αποφέρουν και τα καλά λεφτά… Πόσο θέλω να «το σκάσω» κι εγώ για Σίφνο! Και ναι ,εξώφυλλο θα βάλω τον Λεωνίδα. Ναι!

15.20 Αρκετά για σήμερα. Κυριακή και εγώ κάθομαι και γράφω Απαγορευμένη αντί να βρίσκομαι εκεί που πρέπει. Δεν σου λέω πού…

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO