Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 28/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Έβλεπα τα λεωφορεία-τρόλει με τις γιγάντιες διαφημίσεις του «Αγαπητικού της βοσκοπούλας» που έρχεται οσονούπω και τι θυμήθηκα;

 

11.20 Νέα «βόμβα» θεατρική. Αφού ζήσαμε την πικρία που δεν θα γίνουν τα «Κόκκινα φανάρια» και «ανέβασε» στον τοίχο του και ο θείος Μαστ το ότι δεν θα ανάψουν οριστικά, έρχεται και νέα ανατροπή που θέλει τους συντελεστές της πολύ φιλόδοξης δουλειάς να έκαναν νέες κουβέντες με την παραγωγή και να βρήκαν λύσεις, ούτως ώστε να μην «ναυαγήσει»! Τι ωραία είδηση σε τόσες άσχημες. Τρίτη είναι το οριστικό πράσινο φως, αλλά ήδη έχει φύγει το κόκκινο, έχει φύγει και το πορτοκαλί-υπάρχει ακόμα πορτοκαλί ή ό,τι θυμάμαι χαίρομαι;-και έρχεται το πράσινο.

12.10 Έβλεπα τα λεωφορεία-τρόλει με τις γιγάντιες διαφημίσεις του «Αγαπητικού της βοσκοπούλας» που έρχεται οσονούπω και τι θυμήθηκα; Ότι δεν σε ενημέρωσα πως στη σκηνή του «Παλλάς»θ α γίνει ένα ολόκληρο         λιβάδι[!].Στη συνέντευξη τύπου θα γίνει για αυτήν,την Τρίτη θα τα μάθουμε όλα και όχι μόνο για την «Βοσκοπούλα»! Ανυπομονώ…

12.20 Όχι, δεν θα είναι τελικά στο «Λα Πρενόμ» η ικανή Καίτη Κωνσταντίνου.Όπως σου έγραψα, πήγε να αναλάβει τον πρώτο γυναικείο ρόλο που «χήρεψε» μετά την αποχώρηση της Λουϊζίδου, αλλά αποχώρησε κι αυτή. Μην με ρωτήσεις το πώς και το γιατί,ούτε για το ποια πήγε στη θέση της. Μέχρι να οριστικοποιηθεί το «σκηνικό»και να «δέσει»η «σύνθεση» δεν θα γράψω άλλο, που μπορεί εύκολα να ξανα-ανατραπούν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά μετά από τόσες περιπέτειες και να ανέβει η παράσταση με τον καλύτερο τρόπο! Σ’αφήνω τώρα γιατί είναι Κυριακή και τρέχω    με συνεντεύξεις κι άλλα θεότρελα «σκηνικά»!

13.19 Εξώφυλλο ο χαρισματικός Θάνος Τοκάκης που «κεντάει» στο «Μεφίστο». Ξαναπήγα-όπως ήδη σου έγραψα-να δω την θεϊκή παράσταση του θείου Μαστ και δεν χόρταινα να τον απολαμβάνω να «χτίζει» με την αρωγή του τον καλύτερό του ρόλο. Πλήρης ηθοποιός, μεγάλο ταλέντο.Έξοχες εντάσεις-εκρήξεις, ηχηρές σιωπές, εσωτερικότητα ζηλευτή, μέτρο, κύρος, σκηνική γοητεία, αλήθεια! Μην τον χάσετε-μην χάσετε το έξοχο «Μεφίστο»!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO