Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ. ΤΗΣ Σ. ΔΙΓΕΝΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Ήρθε στην Αθήνα από τα Γιάννενα, στα 18. «Είπα: θα πάω να γίνω ηθοποιός, λες και με περίμενε κάποιος σε ραντεβού». Κι αποφοίτησε από τη Δραματική του Θεάτρου Τέχνης.

 

Ήρθε στην Αθήνα από τα Γιάννενα, στα 18. «Είπα: θα πάω να γίνω ηθοποιός, λες και με περίμενε κάποιος σε ραντεβού». Κι αποφοίτησε από τη Δραματική του Θεάτρου Τέχνης. Συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες, όπως ο Μ. Κουγιουμτζής, ο Γ. Κιμούλης κι ο Στ. Φασουλής, όμως με το ταξίδι του Υπερσιβηρικού των «Ηρώων» της Ελένης Γκασούκα, το 2008, έφτασε ως το βραβείο «Δημήτρης Χορν», με το οποίο και τιμήθηκε.

Η φυματική, μα χαριτωμένη Νατάλια του, έκανε το θέατρο να σείεται από τα γέλια. Οι επιδόσεις του ως πολυόργανο της θεατρικής σκηνής άγγιξαν το πικ τους: τον θαύμαζες σε φιγούρες τσάμικου αλλά και τάνγκο,  τον άκουγες σε δραματικούς αλλά και σπαρταριστά αστείους μονολόγους, τον ζήλευε το μιούζικαλ για τη φωνή του και το σινεμά για το τρελό του βλέμμα.  Ο Αλευράς αποκαλύφθηκε στις ουρές θεατών που έφταναν μαθαίνοντας για τη «βρώμα» της επιτυχίας των «Ηρώων». 

Το 2013, με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό «Your Face Sounds Familiar», εντυπωσίασε με το ταλέντο του και -πολύ περισσότερο- με τους χαμηλούς τόνους του. Τόσο ασύμβατο χαρακτηριστικό για τηλεοπτική περσόνα! Το ευρύ κοινό τον λατρεύει και η «μετοχή» του σημειώνει υψηλή ζήτηση. Αυτός παραμένει επιλεκτικός. Όμως, υπάρχει κάποια στην οποία δε μπορεί να αντισταθεί. Είναι η Νατάλια Μπράτουσκα Σεϊτανίδη Αλέξεγεβνα.

Την αφήνει να μπει ξανά μέσα του, ξεροβήχει, αφήνει το καυτό της δάκρυ να στάξει κι επιβιβάζεται στους ανανεωμένους «Ήρωες» του Μικρού Παλλάς. Κι οι ουρές είναι πάλι εκεί. Όπως τις άφησε.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO