Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

H ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ... ΜΠΑΜ

Written by OnlyTheater. Category: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

H Χρύσα Κλουβά

 

Η Χρύσα Κλούβα συμμετέχει  στην τρελή κωμωδία των Ray Cooney & John Chapman  «Μπαμ Μπαμ» που παρουσιάζεται από τις 19 Ιουνίου στον υπέροχο κήπο του Χυτηρίου σε σκηνοθεσία  του Γιώργου Βάλαρη μαζί με μια παρέα εξαιρετικών κωμικών ηθοποιών. Απιστίες, μυστικά και ψέματα δημιουργούν ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων,  που θα μας κρατήσει συντροφιά  όλο το καλοκαίρι.. 

Μιλήστε μας για το Μπαμ μπαμ;

To Μπαμ Μπαμ είναι μια εκρηκτική φαρσμοκωμωδία (όπως άλλωστε δηλώνει πολύ εύστοχα και ο τίτλος της παράστασης) των Ray Cooney και John Chapman που θα έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε από 19/6 σε έναν υπέροχο κήπο στην καρδία της Αθήνας στο θέατρο Χυτήριο, σε μετάφραση της Βάσιας Παναγοπούλου, διασκευή των Γιώργου Βάλαρη και Στέλλιου Παπαδόπουλου και σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Καθημερινοί άνθρωποι σε οριακές καταστάσεις με φοβερή ετοιμότητα να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές που δείχνουν να μην έχουν όμως τελειωμό!  

Τι οδηγεί όλους αυτούς τους ήρωες στο να κρύβουν το πραγματικό τους πρόσωπο;

Άλλοτε οι παρεξηγήσεις και άλλοτε οι συνθήκες τους βάζουν σε μια διαδικασία του να κρύψουν ποιοι πραγματικά είναι. Κάποιες φορές με τη θέλησή τους, κάποιες φορές χωρίς αυτήν και κάποιες φορές από απλή παρανόηση.

 Τι τους κάνει τόσο άπιστους;

Δεν έχουν όλοι τα ίδια κίνητρα για την απιστία. Άλλους ήρωες δείχνει να τους οδηγεί το πείσμα, άλλους η εκδίκηση, άλλους η ρουτίνα, άλλους η αδιαφορία του συντρόφου τους.  

Ποια η δυσκολία της φάρσας;

Αν μιλούσαμε για τη δυσκολία της φάρσας τα πράγματα θα ήταν απλά. Το θέμα με τη φάρσα είναι ότι ο αριθμός γίνεται πληθυντικός και αναφερόμαστε αυτόματα σε δυσκολίες. Απαιτεί τρελή ρυθμολογία, φοβερή συνέπεια, φοβερή ακρίβεια και ηθοποιούς συνέχεια στα κόκκινα της ενέργειας και βέβαια έναν σκηνοθέτη σαν τον Γιώργο Βάλαρη που καταφέρνει με επιδεικτική δεξιοτεχνία να τα εμπνέει και να τα εναρμονίζει όλα αυτά μέσα από μια ηρεμία και ένα άκρως δημιουργικό κλίμα.  

Μιλήστε μας για το δικό σας ρόλο...

Ο δικός μου ο ρόλος θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το κερασάκι στην τούρτα, ή αλλιώς το τελειωτικό χτύπημα γιατί έρχεται σ’ ένα κομβικό σημείο του έργου και τους αποτελειώνει. Είναι η στιγμή που ο θεατής αναρωτιέται ‘’ε τι άλλο να τους συμβεί πια’’ και έτσι απλά τους συμβαίνει.  

Κωμωδία ή δράμα;

Τι επιλέγω και τι προτιμώ από τα δυο; Επιλέγω και προτιμώ τις ωραίες δουλειές. Τις ωραίες συνεργασίες που γίνονται με κοινό στόχο και όραμα και που μέχρι τώρα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόνο σε τέτοιες έχω βρεθεί.  

Επόμενα σχέδια για το χειμώνα;

Τα σχέδια του χειμώνα είναι σε δημιουργικές συζητήσεις και σε πολύ καλό δρόμο. Θα αναμείνουμε μαζί επομένως την υλοποίηση και εξέλιξή τους έως ότου κάτι να είναι και επισήμως ανακοινώσιμο.

Σας ευχαριστώ.

Κι εγώ.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Α.Κ

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO