Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Μ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ: " "ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΘΑ 'ΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ". ΤΗΣ Μ. ΚΑΔΙΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Written by OnlyTheater. Category: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

 

“Ντροπής πράγματα” σε περιοδεία τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.


Η αλήθεια είναι πως την ιδέα του stand-up bar theatre, καθώς δεν είναι καθαρόαιμο stand up comedy, την είχε ο συνεργάτης μου, Χρήστος Μπάτζιος. Διάβασα λοιπόν τα κείμενα, μου άρεσαν, το στήσαμε και δειλά-δειλά το φθινόπωρο ξεκινήσαμε την περιοδεία μας. Έχουμε επισκεφθεί πολλές πόλεις της Ελλάδας, έχουμε γελάσει πολύ κι' έχουμε ακούσει κι' από τον κόσμο όμορφα λόγια. Για μας στην πραγματικότητα, η περιοδεία ήταν και μια διέξοδος από το σκυθρωπό και μουντό κλίμα της κρίσης. Αυτό το διάστημα συνεχίζουμε την περιοδεία μας ανά την Ελλάδα και ταυτόχρονα από τις 10 Ιουνίου και για τις επόμενες τρεις Δευτέρες του μήνα, θα βρισκόμαστε στο “Match Box” στο Γκάζι.


Πώς είναι η επικοινωνία με το κοινό;


Είναι πολύ διαφορετική η όλη λειτουργία και ουσιαστικά, το μαθαίνει κάποιος στην πράξη, στην τριβή. Στο θέατρο έχεις την ασφάλεια, καθώς δεν βλέπεις τους θεατές, ενώ στο stand-up επικοινωνείς με τα μάτια. Όλη αυτό λοιπόν, είναι πολύ ενδιαφέρον και συνάμα δύσκολο, καθώς πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να διαχειριστείς κάτι που μπορεί να πει κάποιος ή ακόμη και ν' αρπάξεις την ευκαιρία από αυτό που λέει, για να το συνεχίσεις παρακάτω.


Πώς σου φαίνεται όλο αυτό που συμβαίνει στη δημόσια τηλεόραση;


Επειδή ταξιδεύαμε, δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ επαρκώς και το άκουσα φευγαλέα. Όμως σίγουρα, όλο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, δεν είναι καθόλου ωραίο!


Αν συναντούσες στο δρόμο έναν πολιτικό, τι θα του έλεγες αυθόρμητα;


Αν και δεν έχω σχέση με την πολιτική, δεν ξέρω από που θ' άρχιζα! Χίλια πράγματα θα μπορούσα να πω από αγανάκτηση!

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO