Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

"ROCKY HORROR SHOW" ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΕΪΛΕΡ 25 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Written by OnlyTheater. Category: VIDEO

Rocky Horror Show

 

Ένα από τα 10 πιο σημαντικά musical όλων των εποχών!” – The Guardian

“Φρέσκο, ζωντανό, απόλυτα φανταστικό” - What’s on Stage

“Το αριστούργημα του Richard O’ Brien είναι γεμάτο ακαταμάχητα pop τραγούδια και τους πιο εξωφρενικούς και συναρπαστικούς χαρακτήρες που θα δείτε ποτέ στη σκηνή!” - The Times

“Ένα πραγματικά προσφιλές αριστούργημα που μπορούν όλοι να απολαύσουν” - Daily Star

Η καλτ μανία του Rocky Horror Show, του πιο rock ’n' roll μιούζικαλ όλων των εποχών που ο ηθοποιός Richard o’ Brien έγραψε για να αντιμετωπίσει τη μονοτονία της ανεργίας του, ανεβαίνει στην Αθήνα. Το έργο αποτίνει φόρο τιμής και ταυτόχρονα αποτελεί μια σάτιρα των b-movies επιστημονικής φαντασίας, με αναφορές στις πρώτες ταινίες τρόμου του γερμανικού εξπρεσιονισμού μέχρι τους κιτς εκπροσώπους του είδους των αρχών της δεκαετίας του ’70.

 

Το μιούζικαλ ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Κωνσταντίνου Ρήγου, που φαντάζει ως ο καταλληλότερος Έλληνας καλλιτέχνης για την αναβίωσή του στη σκηνή. Ετοιμαστείτε να δείτε τι άλλαξε τη ζωή του Μπραντ και της Τζάνετ και να βιώσετε το άγνωστο μέσα στην ατμόσφαιρα αυτού του παρενδυτικού θρίλερ, σαν να πηγαίνετε μια βόλτα με ένα τρενάκι του τρόμου– παρωδία, όπου το γέλιο διακόπτεται από τον τρόμο και ο φόβος διαλύεται από το χιούμορ!

Από τις 17 Οκτωβρίου, το Rocky Horror Show ανεβαίνει στον θεατρικά ανακαινισμένο ιστορικό χώρο του REX, που ξαναλειτουργεί και έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει τη συγκεκριμένη παράσταση, στα πρότυπα του αμερικάνικου καμπαρέ.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO