Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

"ΚΑΜΠΑΡΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ. ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Σταμάτης Φασουλής , Ελεονώρα Ζουγανέλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Το περίφημο αγαπημένο μιούζικαλ «Καμπαρέ» πρόκειται να ανεβάσει τον επόμενο χειμώνα στο θέατρο Παλλάς ο Σταμάτης Φασουλής, με την Ελεονώρα Ζουγανέλλη πρωταγωνίστρια! Εδώ και καιρό έψαχνε το επόμενο μιούζικαλ που θα ανέβαζε ο πολυπράγμων δημιουργός και μόλις την περασμένη Δευτέρα «έκλεισε» αυτό που θα ανεβάσει,το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες δεν είναι άλλο απ’το υπέροχο «Καμπαρέ» που  αγαπήσαμε στο σινεμά με την Λάιζα Μινέλι-τη σκηνοθεσία υπέγραφε του ο Μπομπ Φόσι-και που μας σύστησε στην Ελλάδα η Αλίκη Βουγιουκλάκη το‘78–την σκηνοθεσία έκανε ο Δημήτρης Ποταμίτης και πλάι στην Αλίκη ξεχώριζε ο Δάνης Κατρανίδης. Πολλά ήταν τα μιούζικαλ που  έπεσαν στο τραπέζι των συσκέψεων με την Ελληνική Θεαμάτων κι ήταν έντονη η ανάγκη  να βρεθεί κάτι   ακόμα πιο δυνατό από το «Σικάγο» που έκανε φέτος ο  Φασουλής  με  Καρύδη-Μαρκουλάκη-Τρύπη και Μαρινέλλα και τελικά μετά από σκέψη… κλείδωσε στο «Καμπαρέ»που γράφηκε  το ’66,σε μουσική του Κάντερ, στίχους του Εμπ και πρόζα του Μάστεροφ… Την απόδοση-διασκευή στο ανέβασμα του «Παλλάς» θα υπογράφει φυσικά ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής που αφού «έκλεισε» για το ρόλο της Σάλι Μπόουλς την Ελεονώρα Ζουγανέλλη, συζητά για τους υπόλοιπους ρόλους-και φυσικά του Κομπέρ,ο     οποίος είναι πρωταγωνιστικός. Ξεχωριστά αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελεονώρα,που’ναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλλη και της Ισιδώρας Σιδέρη συμμετείχε από πολύ μικρή σε παιδικές παραστάσεις ενώ έχει κάνει και θεατρικές σπουδές.   Καιρό τώρα ήθελε να δοκιμαστεί στο είδος του μιούζικαλ και ετοιμάζεται να το τολμήσει  με πολύτιμο αρωγό της τον «μαιτρ» Σταμάτη Φασουλή.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO