Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

"ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ" ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Aristophanes now

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

 

Ο ακάματος καλλιτεχνικά Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζει διάφορα και διαφορετικά «χτυπήματα» που αφορούν απ’ την Μικρή Επίδαυρο μέχρι την επιστροφή του στην δισκογραφία με ένα άλμπουμ πολυσυλλεκτικό και το νέο του «χτύπημα» στην «Χελώνα» του με μια νέα ανάγνωση του «Σιγά τα αίματα» που θα ακούει πλέον στον πρωτότυπο κι ιδιοφυή τίτλο «Σφαχτείτε»! Να τα πάρουμε όμως με την σειρά όλα αυτά.

Στις 5-6/7 θα παρουσιάσει στην Μικρή Επίδαυρο και στην μεγάλη αγκαλιά του Ελληνικού Φεστιβάλ το «Aristophanes now» που…τα έσπασε στην ξένη, με την  Σπείρα-Σπείρα του και με τον Μανώλη Μητσιά. Προχωράει γερά η νέα του δισκογραφική δουλειά στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν φίλοι του αγαπημένοι - με την ανακάλυψή του Κώστα Μπουγιώτη να έχει γερό «ρόλο» σ’αυτήν-, ενώ αποφάσισε να μην ανεβάσει και πάλι στην «Χελώνα» του την δυνατή «Αγκαλιά τη μεγάλη» του μια θέλει να μείνει λίγο μακριά απ’ τησκηνή, αλλά να δείξει μια καινούργια ανάγνωση του «Σιγά τα αίματα» που είχε κάνει επιτυχημένα στην «Αθηναίδα». Ο ίδιος θα αναλάβει τώρα την σκηνοθεσία, δίνοντας νέες οδηγίες στα αληθινά χαρισματικά πλάσματα της «Σπείρας» του. Και  τα «χτυπήματά» του δεν σταματούν εδώ-κάνει διάφορα «μαγειρέματα» που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα οποία και θα επανέλθω.


Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO