Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ "ΨΑΡΑΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Written by OnlyTheater. Category: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η παραγωγική καλλιτεχνική εταιρεία «Παρών» και ο καίριος Μιχάλης Κουκουλομάτης παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το κλασικό αριστούργημα του Όσακρ Ουάιλντ «Ο ψαράς και η ψυχή του» και μας περιμένουν στον φιλόξενο «Ορφέα» της οδού Πανεπιστημίου.

 

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η παραγωγική καλλιτεχνική εταιρεία «Παρών» και ο καίριος Μιχάλης Κουκουλομάτης παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το κλασικό αριστούργημα του Όσακρ Ουάιλντ «Ο ψαράς και η ψυχή του» και μας περιμένουν στον φιλόξενο «Ορφέα» της οδού Πανεπιστημίου.

Η επιτυχημένη παράσταση, που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές και κέρδισε και αυτούς αλλά και τους ειδήμονες επανέρχεται ανανεωμένη και σε νέα στέγη, για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει μικρούς και μεγάλους. Δυο διαφορετικοί κόσμοι.
Η στεριά του νεαρού ψαρά Αργύρη και ο βυθός της όμορφης γοργόνας Ιρίνα. Δυο κόσμοι που θα τους ενώσει η δύναμη της πραγματικής αγάπης. "Τραγούδησέ μου, το πιο όμορφο τραγούδι σου" είπε ο ψαράς." Είσαι σίγουρος; Όποιος ακούσει το τραγούδι μου, δεν με ξεχνά ποτέ" απάντησε η γοργόνα. Ένα μαγικό ταξίδι, σε ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου.Μια ιστορία, ύμνος στη δύναμη της αγάπης, της φιλίας, της ισότητας, της διαφορετικότητας, της πίστης στο όνειρο, που τονίζει την σημασία της καλλιέργειας του εσωτερικού μας κόσμου και της ψυχής μας.
Ένα έργο, γεμάτο εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, πρωτότυπη μουσική, χορό, τραγούδι, προβολές, που προωθεί σημαντικές αξίες για όλους. Η συναρπαστική παράσταση, που αγαπήθηκε πολύ, σας περιμένει να ταξιδέψετε μαζί στα μαγικά νερά της φαντασίας από αυτήν την Κυριακή. Μην την χάσετε, είναι εξαιρετική!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο- Σκηνοθεσία Μιχάλης Κουκουλομμάτης
Σκηνικά- Κοστούμια Δέσποινα Βολίδη
Μουσική- Ενορχήστρωση Δαμιανός Πάντας
Χορογραφίες Αλέξανδρος Κούζιντσκιν
Προβολές- 3D artwork Φώτης Σπυρόπουλος
Φωτογραφίες Μαρία Βάλλα
Βοήθ. Σκηνοθέτη Μάγδα Φράγκου
Βοήθ. Χορογράφου Διονύσης Δημητρακόπουλος

ΔΙΑΝΟΜΗ:
Μαρία Βλαχοδημήτρη, Απόστολος Κρίτσας, Έλενα Μιχαλάκη, Διονύσης Δημητρακόπουλος, Μαριάννα Μαυριανού, Κωνσταντίνος Βασιλείου

Θέατρο ΟΡΦΕΑΣ ( πρώην Χατζηχρήστου)
Πανεπιστημίου 38

Η παράσταση παρουσιάζεται για οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία ( νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία ), συλλόγους, εορταστικές εκδηλώσεις κτλ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας - πληροφορίες :
222 930 10 20, 6932 495386, 6937 099 784.

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO