Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

ΜΑΘΗΜΑΤΑ FELDENKRAIS ΜΕ ΤΗΝ ULRIKE HASBACH-DOUSSIS ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Written by OnlyTheater. Category: BUZZ

Μαθήματα Feldenkrais με την Ulrike Hasbach-Doussis

 

Στον Κινητήρα το λέμε το "μαγικό" μάθημα γιατί μπορεί κυριολεκτικά να σου αλλάξει τη ζωή, φέρνοντας κινητικές μνήμες από τη βρεφική και πρώτη παιδική ηλικία, τότε που το σώμα λειτουργούσε με ελευθερία και πρωτόγνωρη "εξυπνάδα". Εαν δε το δοκιμάσετε θα χάσετε!

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από το ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

Με το Feldenkrais ξεπερνάμε τις προσωπικές κινητικές μας δυσκολίες και οι τραυματισμοί του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Ανακαλύπτουμε πώς να κινούμαστε ευκολότερα στην καθημερινότητα μας κι έτσι καθημερινά, μικρά σωματικά κατορθώματα μας οδηγούν σε μια πιο ελεύθερη ζωή.

Το μάθημα αυτό μπορούν να το παρακολουθήσουν από επαγγελματίες χορευτές και αθλητές μέχρι άτομα της τρίτης ηλικίας ή άτομα με αναπηρία.

    Τα μαθήματα feldenkrais δέχονται καινούριους συμμετέχοντες μόνο στην αρχή του κάθε κύκλου.

"...make the impossible possible, the possible easy and the easy elegant."
Dr. Moshe Feldenkrais

Η μέθοδος Feldenkrais είναι η εφεύρεση του ισραηλινού φυσικού, μηχανικού και τζούντο master Dr. Moshe Feldenkrais (1904-1984) και βασίζεται στις διαπιστώσεις της νευροφυσιολογίας ότι ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα και ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα συνεργάζονται για να συντονίσουν την κίνησή μας.

H Ulrike Hasbach-Doussis, είναι πτυχιούχος μουσικής και κίνησης στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής και Δράματος στο Αμβούργο Γερμανίας. Ακολούθησαν τετραετείς σπουδές (Feldenkrais Professional Training) στο Accord Mobile στο Παρίσι, κοντά στη Myriam Pfeffer. Από το 1992 διδάσκει τη μέθοδο στη Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και στην Ελλάδα, όπου ζει από το 2001. Εργάστηκε σαν training assistant στο πλευρό της Dr. Chava Shelhav από το 2003 ως το 2007. Έχει μετεκπαιδευτεί στους σημαντικότερους senior trainers όπως οι Jeff Haller, Gaby Yaron, Ruthy Alon, Larry Goldfarb, Angel di Benedetto, Beatriz Walterspiel.

Α’ ΚΥΚΛΟΣ: από 16/9/2013 έως 28/11/2013 (τα μαθήματα στις 28/10/2013 και στις 31/10/2013 δε θα διεξαχθούν).
Κόστος: 1 μάθημα/ εβδομάδα: 125 € | 2 μαθήματα/ εβδομάδα: 180 €

Εάν η αποπληρωμή γίνει μέχρι τις 25/9/2013, έκπτωση 10%. Διαφορετικά, η εξόφληση γίνεται σε δύο ισόποσες δόσεις, η πρώτη στην έναρξη του κύκλου και η δεύτερη στις 14/10/2013 για τα μαθήματα της Δευτέρας και στις 17/10/2013 για το μάθημα της Πέμπτης. Σε περίπτωση απουσίας σε κάποιο μάθημα, γίνεται αναπλήρωση σε συνεννόηση με την Ulrike Hasbach-Doussis και τη γραμματεία.

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..kinitirastudio.comFacebook page: Kinitiras-StudioTwitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO