Μη χάσετε τις προσκλήσεις

Το onlytheater.gr στο facebook Το onlytheater.gr στο twitter Το onlytheater.gr στο youtube
Print

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖ. 9/9/2014

Written by OnlyTheater. Category: ΑΡΘΡΑ

Άντζελα Μπρούσκου

 

00.38 Ανάμεσα στις νέες σειρές που «μαγειρεύει» το Μεγάλο Κανάλι είναι και οι «Ηρωίδες» για τις οποίες έγινε στενό μαρκάρισμα στην Γιούλικα -αδυναμία- Σκαφιδά. Ήθελαν έναν γερό «άσσο» για την δουλειά που ετοιμάζει η Αλεξάνδρα Κ*  -έτσι υπογράφει η δημοσιογράφος που πλέον βουτά και στα βαθιά της τηλεόρασης!-, αλλά η Γιούλικα είχε έντονο φόρτο εργασίας με τις θεατρικές της δουλειές και δεν μπόρεσε να πει το ναι…Από ότι ξέρω δε, θέλει το επόμενό της βήμα από το εξαιρετικό «Νησί» όπου πέτυχε προσωπική επιτυχία -πόσο σημαντική ήταν ακόμα και στις σιωπές της-να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Για την ώρα ετοιμάζεται να «επιστρέψει» στο «Μεφίστο» όπου «τα σπάει» για να περάσει μετά στα «Πικρά δάκρια της Πέτρα Φον Καντ» που θα φιλοξενηθούν κι αυτά στο Εθνικό μας…

00.46 Η ικανή Κωνσταντίνα Τακάλου και ο εύστοχος Τάσος Πυργιέρης που συμπράττουν στο «Μεφίστο» θα είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί και στο μιούζικαλ «Πιαφ» που όπως πρώτος έγραψα ανεβάζει στο Εθνικό ο έμπειρος Πέτρος Ζούλιας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλλη, τη Μαρίνα Ασλάνογλου, τον Χρήστο Στέργιογλου.

00.48 Οι πρόβες για τα «Πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» του Φασμπίντερ ξεκίνησαν στο Εθνικό με πρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη [αποκλειστικό μου], την ίδια την Μπρούσκου που ντύνεται μια κολλητή φίλητης Πέτρα, τη Γιούλικα Σκαφιδά [και πάλι δικό αποκλειστικό!] και την Παρθενόπη Μπουζούρη. Μαζί τους όπως πρώτος έγραψα η Ρίκα Διαλυνά αλλά όπως έμαθα και η Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου που ήταν μαζί τους και το «4.48: Ψύχωση» το οποίο θα επαναληφθεί στο «Bios» άμεσα μετά την περσινή επιτυχία του.

00.53 Αυτό που θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης στους «Μυστικούς αρραβώνες» που ετοιμάζει ο Σωτήρης Χατζάκης για το Εθνικό, το ήξερες; Κι αν ναι, δεν ξέρεις τι έγινε με το που «έσκασε» η είδηση! Μην δούνε άνθρωπο να προχωράει και να κάνει ένα βήμα ακόμα, να πέσουν να τον φάνε.
Πάντως, από ρεπορτάζ που έκανα, έμαθα πως δεν θα συμμετάσχει σε άλλη παραγωγή του Εθνικού, όπως κάνουν πολλοί ηθοποιοί του… Εκεί, γύρω στο Πάσχα εξάλλου, τον περιμένει και το δυνατό μιούζικαλ «Βίκτωρ-Βικτώρια» που θα ανεβάσει στο «Pantheon» ο «πολύς» Δημήτρης Λιγνάδης.  Στο γερό «πακέτο» και Μαρία Ναυπλιώτου και Γιάννης Ζουγανέλλης. Καλό «μαραθώνιο» Αλέξη.

01.10 Το πλούσιο «μενού» του «Pantheon» πάντως που περιλαμβάνει όπως πρώτος έγραψα από την επανάληψη του «Συρανό», τους «Άθλους» με τους Ρουβά-Πατεράκη, τη νέα ροκ όπερα του Καρβέλα με την Βίσση και το «Βίκτωρ-Βικτώρια», θα το παρουσιάσει στους ανθρώπους του Tύπου ο δαιμόνιος πάντα Δημήτρης Λιγνάδης τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε δεν πρέπει να ψάξω να κάψω καμιά είδηση ακόμα; Τόσες έκαψα!

01.14 Το ίδιο βράδυ, αλλά και το επόμενο η θεά Ρούλα με τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουν Θέατρο Βράχων [δες «Άννα Συνοδινού»-Βύρωνας] με το «Μανιφέστο του πολέμου» και δεν το χάνουμε με τίποτα. Μην τα ξαναλέμε. Εκεί στις 22 και 23/9.

14.00 Ο Γιάννης Μποστατζόγλου επρόκειτο να παίξει στο «Διάνα» μαζί με τους Καλυβάτση- Βισκαδουράκη, αλλά τελικά επέλεξε να μην χτυπήσει στην εν λόγω δουλειά, με αποτέλεσμα στο πρωταγωνιστικό καστ να προστεθεί ο πολύ καλός Ζήσης Ρούμπος που «λέει» τρελά! Τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε μαζί με τους Νικόλα Αγγελή-Αργύρη Γκαγκάνη στην θεότρελη, μαύρη κωμωδία  «Σέρλοκ Χολμς-Ο σκύλος των Μπάσκερβιλ» που φιλοξενούσε το «Αμιράλ», ενώ το πλατύ κοινό τον γνώρισε από το τηλεοπτικό «Κάψε το σενάριο» που άρεσε τρελά στο Mega…

16.10 Αυτό που δεν σταματάει να βρέχει, φοβάμαι πως απειλεί την παράσταση της «Λυσιστράτης» στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου έχω κλείσει να πάω. Ελπίζω να «στρώσει» μέχρι εκείνη την ώρα. Μα πόσο «γκαντεμόσκυλο» ρε γαμώτο; Πόσο πια;

16.20 Ο Βασίλης Θωμόπουλος που έκανε φέτος δυναμικά το ντεμπούτο του στην θεατρική πια σκηνοθεσία-αφού έχει υπογράψει ουκ ολίγες τηλεοπτικές επιτυχίες!-, ετοιμάζει ένα δεύτερο θεατρικό «χτύπημα» με το «Σώσε» και με τον Μάριο Αθανασίου σε πρώτο ρόλο… Αυτό που προέχει πριν κλείσουν θίασο είναι να βρούνε την στέγη που θα φιλοξενήσει την δουλειά…

16.22 Εξώφυλλο; Μπρούσκου. Έχεις πρόβλημα;

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Joomla Templates and Joomla Extensions by sjtemplates.com
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

  • ΚΡΙΤΙΚΗ

Στο onlytheater.gr αρθρογραφούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ, ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ, ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ, ΗΡΩ ΣΑΪΑ, ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΝΟΥ, ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΥΛΗ, ΡΑΛΛΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ, ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

info@onlytheater.gr

Like στο Facebook

Follow στοTwitter

ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΣΤΟ "ΘΗΣΕΙΟ", ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΕΚΕΡ. ΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΣ ΔΙΓΕΝΗ

Βερολίνο. Δεκαπενταύγουστος, 1961. Χαράζουν τη συνοριακή γραμμή, να υψωθεί το Τείχος. Χριστούγεννα, 89. Στρατηγοί κάνουν προσωμοίωση κατάστασης πολέμου. Παριστάνουν ότι έχει ξεσπάσει  3ος Παγκόσμιος. Η Στάζι προστατεύει το κόμμα από το λαό.
Επιστροφή, 1961. Άνθρωποι ξυπνούν το πρωί, αποκομμένοι από συγγενείς, δουλειά, σχολεία. Κάποιοι βλέποντας το αγκαθωτό συρματόπλεγμα, πηδούν απο παράθυρα. Ένας πράκτορας της Στάζι, ανά 23 άτομα. (όταν επί Στάλιν, 1 Κα-γκε-μπίτης ''πρόσεχε'' 5.830 πολίτες)

Διαβάστε περισότερα...

Onlytheater Team

Επικοινωνήστε μαζί μας

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Συνδεθείτε

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας, αφού δημιουργήσετε λογαριασμό (Create an account)

Καλώς ήλθατε στο Only Theater!

Αναζήτηση

ONLYVIDEO